Incearca sa-i dai sa manace niste carne de pui fiarta cu orez fiert (amestecate).
Ufff, acum am vazut ca ai scris 6 saptamani, deci catelusul trebuie alaptat de mama lui, pana la 8-12 saptamani, de unde ia si anticorpii, fiindca tu nu poti hranii un catelus atat de mic.
Trebuia salvat și n am avut de ales. Era la un om care se ocupa cu înmulțirea câinilor pentru bani. Deja cred ca e clara situația.
Nici nu ma mai mir acum, pacat de bietul animalut.
Incearca sa faci ce poti si sa speram ca-si va revenii, daca are un sistem imunitar bun. Un catelus atat de mic nemancand cateva zile poate sa-i fie fatal, de aceea ar trebui cumva hranit.
Necuvântătoarele nu trebuiesc tratate mai puțin decât copii.
Starea animalului necesită tratament de urgență.
Dacă un medic veterinar este ocupat, te duci la altul în altă localitate. Dar nu animalul nu trebuie lăsat să sufere 24h fără a i se administra un tratament. O spun asta ca unul care nu se dă în vânt după animale.
Trebuie să știm ce este o urgență și ce nu. Dar când un animal se îmbolnăvește, consider că întotdeauna este urgență.
Am mers cu el de urgentă când am văzut simptomele și a fost aplicat și tratamentul. Medicii care se ocupa de el sunt foarte buni și zilnic merg cu drag sa i fac tratamentul.