Are parvoviroza sanse de scapare cam 20 la suta dar poate are noroc.are nevoie de perfuzii.
Buna, eu iti idic sa il intrebi pe veterinar de cum ai putea sa il insanatosesti, de aceea a facut scoala de biologie etc... Noi nu putem decat sa ne dam cu parerea.
Vaccinul nu se administrează niciodată unui cățel bolnav! Mai întâi trebuie tratat. Cătelușul tău are paraziți intestinali, îi trebuia un antiparazitar intern care se dă din două în două săptămâni, cât timp e pui (dă-i un 1/4 de tabletă Pratel, deci un sfert dintr-o tabletă). Și e vindecat. Întreabă-ți medicul dacă i-a dat antiparazitarul. Neapărat. Ori schimbă medicul, dar fă-o de urgență! Unii o "lălăiesc" cu tratamentul doar pentru a te stoarce de bani.
Trebuie cel mai bine ca medicul veterinar sa iti de-a un raspuns clar. intreba-l ce are si cum poti sa il faci bine. Vaccinul trebuia sa il faci inainte de a se imbolnavi
Ar trebui sa incerci alt tratament sau cel mai bine ar fi sa mai consulti un medic veterinar sa auzi si parerea lui, eventual intereseaza-te cine e cel mai bun de la tine din oras... ai grija sa nu stai mult asa cu catelul...
Poate fi bolnav de ''jigodie'' care este o boala in cele mai multe cazuri fatala.Veterinarul poate sa=ti confirme acest lucru, iar cazurile de reusita a tratamentului sunt foarte mici din pacate. Sper sa reuseasca tratamentul, facut de veterinar.
Poate a prins Parvoviroza.
Nu prea se poate trata.
Sa speram ca nu aceasta este problema, dar cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe medicul veterinar. Daca nici acesta nu stie sigur, cauta alt medic..mai bun.
Insanatosire grabnica!
Dar mai are diaree, mai vomita ca hrana are in perfuzii-glucoza.am avut si eu niste catelusi boxer bolnavi-demult-si pe unii i-am salvat depinde si de organism.
Acum cred ca i s-a spart vreun vas de sange ca sta teapan si plange saracutu...a venit si medicul veternar si i-a facut nu stiu ce injectii
Nici nu stiu ce sa mai spun...cand e mort cand e viu...asteptam sa vedem cum se mai simte