| FallingRain a întrebat:

Am un papagal perus in varsta de 8 ani, pentru care as vrea companie, inca alti cativa papagali, deoarece am observat ca este foarte retras si probabil este din cauza faptului ca este singur. As rea sa adopt sau ca cumpar un papagal care sa fie pui. Cine ma poate ajuta rog sa ma contacteze pe privat, dupa care vom vorbi la telefon. Rog seriozitate, si fara raspunsuri aiurea. Va multumesc pentru atentie.

6 răspunsuri:
| theodorafemme2001 a răspuns:

Cauta pe mercadorwinking.

| Pufuletmic a răspuns:

Asculta, problema perusului nu este faptul ca e singur! Nu fa greseala de a lua alt perus in casa! Perusii in general au nevoie de atentie, dragoste! El e batran deja, daca va aparea alta pasare in casa el se va retrage si mai mult! Incearca sa-i da-i drumul din cusca, sa vorbesti cu el, daca e bland ca ma gandesc ca la varsta de 8 ani e, vorbeste cu el, alinta-l, si da-i cate o mica recompensa, numai paine sa nu-i da-i ca se ingrasa, in rest orice! Am multa experienta la aceste pasarici, dar tu fa cum vrei dar risti sa dai bani degeaba, cel batran il va omora pe cel tanar pentru ca se va simti dat la o parte! Deci faci cum vrei! TE PUP!

| FallingRain explică (pentru Pufuletmic):

Nu e vorba ca nu ii dau atentie, e vorba de faptul ca e foarte antisocial, foarte retras, il scot din colivie absolut in fiecare zi, dar il scot i el intra imediat inapoi, iar daca il ating incearca sa ma muste, nu suporta deloc prezenta umana. Am mai avut pe perioade mici alte pasari si am observat ca se intelegeau foarte bine, nu a fost deloc agresiv cu ele, din contra, pareau ca se inteleg, de aceea m-am gandit ca ar fi o solutie.

| Pufuletmic a răspuns (pentru FallingRain):

El e batran, dar normal ca te musca, ai putea incerca sa-i iei un mic prieten, insa apropie-te de el incetul cu incetul!

| FallingRain explică (pentru Pufuletmic):

Il am de 8 ani, si de atunci tot incerc sa ma apropii, dar cred ca el nu vrea sa se apropie... eu tin foarte mult la el si stiu ca nu asa ar trebui sa fie, am mai avu alti papagali care erau mai sociabili, ieseau din colivie, zburau peste tot, dar al meu nu vrea sa faca nimic, cand il scot afara intra imediat inapoi, si noi cand vrem sa ne jucam cu el ne musca

| Pufuletmic a răspuns (pentru FallingRain):

Inseamna ca a suferit o trauma, nu spun ca tu i-ai facut-o, dar daca se teme asa,,,, nu stiu ce sa zic, i-ai o gagica!