| LarissaMouse a întrebat:

Buna!
Am un pui de broasca testoasa de Florida,cam la o luna si jumatate, si 5 pui de pesti velifera, micuti.Ma gandeam sa ii pun in acelasi acvariu.Credeti ca ar fi o idee buna?

12 răspunsuri:
| j1NNNx a răspuns:

II pui doar o zi si te uiti cum decurg lucrurile, daca se inteleg ii lasi daca nu ii separi! happy

| LarissaMouse explică (pentru j1NNNx):

As putea sa fac asta, dar la cat de mancacioasa este Zuma, broscuta mea

| GabrielaIoana a răspuns:

Mai bine nu incerca. Broasca testoasa trebuie sa aiba acvariu special nu o baga cu pestii.

| Mariusflo a răspuns:

Îţi recomand să nu faci acest lucru, broasca ţestoasă trebuie să aibă acvariu special.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine,imi cer iertare, faceam si eu putin troll. Voiam sa-ti dau raspunsul la inceput.dar nah.Asa ca poti sa-i pui impreuna, nu vor pati nimic, totul va fi bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai degraba de prezervative, nu de petrol.

| j1NNNx a răspuns (pentru anonim_4396):

... laughing

| Doctorfishadi a răspuns:

Salut!
Trebuie sa intelegem ca majoritatea testoaselor de apa sunt carnivore, doar cele terestre sunt erbivore.
In natura consuma pesti si crustacei.Chiar si mica cum o vezi reprezinta un pericol pentru pestii tai, mai ales ca velifera sunt pesti de talie mica.Va trebui amenajat un acvaterariu pentru ea! Un acvariu il folosesti pentru pesti, acvaterariul este pentru broastele testoase de apa, si inseamna apa si pamant tradus.Adica vei folosi un vas cu o adancime mica de maxim 30 cm,in mijloc,sau intr-un colt vei pune o radacina sau o piatra mare pe care testoasa sa poata sta la soare! Vei avea nevoie ori de un bec cu uv,ori de un bec normal incandescent,montat in asa fel incat broasca sa se poata incalzi, dar sa nu se prajeasca la el, adica sa il pui la distanta corecta lampa-sol. Testoasele nu au nimic in comun cu pestii, iar in captivitate ar trebui evitat covietuirea lor impreuna, plus ca de cele mai multe ori le cade prada.Nu incerca nimic, rezultatul va fi mancarea pestilor de testoasa, indiferent ce vei face, testoasa este un pradator natural destul de vorace.
Te salut,
Adrian!

| Doctorfishadi a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu aceasta atitudine vei primi reclamatii si ti se va sterge contul.
Nu te supara pe mine ca ti-am spus, dar vreau sa te ajut happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Nu ma supar. Tu ai cont de aproape un an. Daca am dat un raspuns "pervers" (asa consideri tu), nu inseamna ca sunt bolnav mintal. Reclamatii nu am primit, si am pus raspunsuri si mai explozibile. Nu te supara pe mine ca ti-am spus, dar vreau sa te ajut happy.

| Doctorfishadi a răspuns (pentru anonim_4396):

happy,esti irecuperabil.Vezi insa sa nu ii ranesti pe cei de aici, glumele sunt binevenite oricand, dar sa se potriveasca cu momentul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Stiu ce spun, numai bine!