| Andreasx a întrebat:

Buna! As dori sa adopt un motan de 4 ani, pentru a-l tine in apartament.Este castrat, vaccinat.Nu am mai avut pana acum nici un pisic si nu stiu ce presupune, la cate luni sa-i fac deparazitare etc. Daca as pleca 10 zile de acasa pe an si ii las 2-3 litiere si vase cu mancare si apa in mai multe castronele procedez rau? Nu am cu cine sa il las si nici sa vina sa se ocupe cineva sa ii dea mancare, curat.Motanii stiu ca sunt mai cuminti,pisicile se urca pe masa, zgarie pielea de la canapea; pat, sunt mai sirete.Ati avut motani? fac ca pisicile sau sunt mai linistiti?(stiu ca depinde si de personalitatea lor dar vreau sa stiu la ce sa ma astept). Trebuie periat zilnic? Nisipul din litiera la cat timp trebuie sa il schimb?

Răspuns Câştigător
| Brizbriz a răspuns:

"Daca as pleca 10 zile de acasa pe an si ii las 2-3 litiere si vase cu mancare si apa in mai multe castronele procedez rau?"

nu stii nimic despre animale, ey?
o sa manance toata mancarea in primele 2-3 zile si apoi va face foamea
deci, daca nu ai unde sa il lasi, du-l la un hotel de pisici, sau macar adapost de animale

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Brizbriz):

Sau cumpara un dozator automat demancare, e vreo 200 lei.

I da de mancare de pana la 5 ori pe zi, la ore stabilite de tine.

| Brizbriz a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha, stiam de asta, dar mi-a iesit din minte complet
atunci, da, poti sa il lasi acasa, nu e prea grozava ideea, dar e fezabila

| Eireann a răspuns:

Orice pisica sau motan are potentialul sa zgarie, sa se urce pe masa, rastoarne pahare, etc. Trebuie invatat cu rabdare si perseverenta.