Ceau
Nimeni nu iti va da un pui de rasa pe gratis, mai ales rasa specificata de tine, daca iti doresti o pisica de rasa strange bani pentru una.
Centru de animale din Galati: http://www.help-labus.ro/content/adapostul-pisicutelor
Si ai putea sa lasi anunt pe net cum ca ai vrea sa adopti vreo pisica daca nu gasesti la centrul acesta.Succes!
Pai, de fapt, am gasit multe site-uri care donau (deci gratis) pisici de rasa aceasta, si multe alte rase. Dar ori nu era orasul bun, ori pisica prea mare, ori anuntul prea vechi. Cum vad ca pe net nu prea am sanse, cred ca voi merge, pe la vreun pet-shop sa vad daca au pisici de adoptat. O colega de-a mea a mers la pet-shop-ul de la Real si a adoptat de acolo un Albastru de Rusia, deci inca nu imi pierd speranta in metoda asta. Oricum, merci pentru efort:*
Hmm c-am ciudat,dar eu sper sa reusesti sa adopti o pisica de aceasta rasa, si chiar daca e mai mare, daca nu e castrata poate face pui.Succes!
Hei. Daca inca mai este valabila oferta si daca vrei un pisoi micut...Ale mele au cam 3 saptamani... Iti ofer unul cu mare drag. Nr. de tel daca doresti : 0745344135