| DianaDiaa a întrebat:

As vrea sa stiu cat mai multe despre produsele handmade. Din moment ce sunt in somaj, pana imi gasesc ceva de lucru as vrea sa am astfel de ocupatii si de ce nu sa castig ceva. Eu aveam de mult ideea asta in cap dar deh ...stiti voi. In orice caz, vreau sa stiu cat mai multe lucruri :site-uri despre ~, unde pot gasi materiale pentru ~, cum pot promova si tot ce se poate.
Chestia e ca ma pricep la desen, imi place frumosul si tot are legatura cu acesta (de la desen pana la coafuri).Imi place sa confectionez lucruri ...in fine v-ati prins voi :d

Multumesc!

4 răspunsuri:
| powergirl a răspuns:

Poti promova si pe facebook si youtube materiale sunt simplu de luat acum depinde si ce vrei sa faci daca fata cel putin dupa nume esti poti face bratari sa le impletesti cum le mai zice bratarile prieteniei sunt din ate cum avea mamele noastre cand tricotau de lana sau mai stiu eu sau cauti in magazine ceva ieftin si transformi in ceva mai frumos si pret le pui tu sau daca vrei sa faci cercei sincer nu stiu de unde sa iei partea care se baga in urechi dar poti intreba la magazine care vadn cercei si cosmetice sau poti face ceva frumos din margele acelea le gasesti in magazine de jucarii sau daca pictezi gasesti materiale in librarii iar cum sa faci cercei sau mai stiu eu cauti pe youtube tutoriale eu asa fac si am invatat sa impletesc in mai multe feluri ca mie asta imi place sper ca te-am ajutat

| Eressme a răspuns:

Daca te pricepi la desen si iti place frumosul e foarte bine, te poti promova.
Daca te pricepi foarte bine la desenat poti face portrete sa le vinzi, sau daca mai putin bine la fel poti desena pentru cineva ceva poate la vreo gazeta ceva si sa iei si o taxa pentru asta ( eu faceam asa si e foarte ok, mai ales daca iti place). Poti face si diferite echibane sau aplicatii din hirtie, lenta, piele, nasturi sau alte maruntusuri insa nu stiu daca vei avea repede multi cumparatori.
Daca vrei poti invata sa faci coafuri de pe youtube, si google.
Poti sa confectionez ceva bejuterii de exemplu Shambala, e usor de facut, e avantajos, cumperi margelele si ata, dar nu sunt atit de scumpe, si dupa le vinzi, sunt foarte intrebate multi le cumpara in ultima vreme. Poti incerca si alte tipuri de bijuterii, afacerea asta nu e foarte costisitoare dar iese din ea.
Daca poti machia indeosebi e super.
Poti incerca si alte lucruri sa faci, handmade doar ca multe din ele nu sunt atit de profitabile. Daca esti somer trebuie sa faci asa ca sa fie ieftin, bun si mult.Bafta

| mannu a răspuns:

Salut,
Intotdeauna am sprijit si am apreciat produsele handmade si de accea vreau sa iti doresc multa bafta!
Eu ti-as recomanda sa incepi prin a face cateva lucrari, desene, coafuri unor prietene, sa iti faci o pagina de facebook unde sa-ti postezi lucrarile, sa dai share la prieteni si sa-i rogi ca si ei la randul lor sa dea share si sa te ajute.
Iar clientilor multumiti poti sa-i rogi sa te recomande happy

| DianaDiaa explică (pentru mannu):

Mshappy
Te-am votat