Da era singura metoda ai facut ce trebuia.si la veterinar orii dadea lapte pastile sau altceva da ar fi prea tarziu ca pana ajungeai acolo... ma bucur doar ca e bine
am fost la medic si a zis ca pastila aceea afecteaza doar soarecii, si in cel mai rau caz, foarte rar ii poate dauna facand in aproximativ o saptamana hemoragie interna si moare cu siguranta.
Din fericire nu a patit nimic.
Nu e bine sa ii dai lapte! Ar trebui sa mergi la un doctor cu ea. Acolo ii va da pastilute cu carbuni si alte chestii. Laptele nu e bun. Ai grija de ea ca e un suflet si ea! Mergi la veterinar!
Laptele nu face bine, din contra face mai rau! Du-te mai repede la veterinar sa nu pateasca Doamne Fereste ceva.
Si eu avut aceeasi problema mai de mult. Eu i-am bagat pe gat apa cu sare ca de la aia vomita otrava si si-a renevit .Incearca!
Otrava pentru soareci contine coagulant sanguin si provoaca "uscarea" tesuturilor, asa ca mergi cu el repede la veterinar, o data ce a intrat in sange cam nasol, degeaba ii spala stomacul, degeab ii dai lapte...trebuie sa iei cutia cu otrava cu tine la medicul veterinar, acum!
Deniissel întreabă: