| Pisssicutza a întrebat:

Astazi mi-am cumparat doi pesti Guppy adica o femela si un mascul...si am observat ca masculul alearga neincetat dupa femela...cand am cumparato omul acela mi-a zis ca femeia face puii adica va naste..am cautat pe net semne ca este gravida si mi-au spus asa:
1.are burtica mare ( femela mea are putin se vede si e mai grasa putin.)
2.alearga de sus in jos( si ea a facut la fel)
3. Ceva negru pe inotatoarea din spate( ea are putin asa gri)

Va rog ajutati-ma dau funda! SI plzz doar daca stiti si mai ziceti-mi ceva despre nasterea ei cum trebuie separata si etc...si ziceti-mi daca trebuie acum! Funda+vot va rog

Răspuns Câştigător
| vrabiuta a răspuns:

Trebuie separata de mascul pana naste dupa acea poti so lasi iar impreuna pui cresc singuri pe timpul sarcini pune-o intr-un alt acvariu dar sa aiba aer daca nu ai alt acvariu nu-i nimic dar trebuie sa fi atenta dupa ce naste sa muti pui ca masculul ii mananca ar fi bine sa pui in vasul cu pui si verde de malachid

6 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
Draga mea, pestele nu naste, ci depune icre din care iese pestele.
Daca nu vrei sa faca pui ii schimbi apa odata la 2 zile macar si gata.

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru vrabiuta):

Esti proasta?
Cum poti spune una ca asta?
Daca habar nu ai despre pesti, animale si orice intra in acest cerc de ce mai dat raspunsuri idioate?
Pleaca de pe TPU sau raspunde doar la ce stii!

| vrabiuta a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Docamdata vorbesti in ne cunostinta de cauza eu am peste o suta de pesti parintii mei se ocupa de acvaristica de mult.Cand vrei sa jignesti pe cineva fa-o avand macar minimul de cunostinte pe care sa te poti baza, mai documenteazate experimenteaza si intre timp astept scuze pentru modul in care miteai adresat

| cris150 a răspuns:

Depinde cat de mare e acvariul. Ai putea sa pui intr-o zona lemne si multe plante de acvariu, gen Elodea care creste foarte repede, astfel incat femela si apoi puii sa aiba o zona in care sa se ascunda. Altfel, trebuie sa muti femela intr-un alt acvariu si sa o lasi sa nasca acolo.
Ca o completare pentru nestiutori, pestii Guppy fac parte din familia Poeciliidae, pesti care nasc pui vii (livebearers in engleza). Deci nu toti pestii se inmultesc prin icre.

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru vrabiuta):

Mai cresti copile!
Lasa imaginatia in pace, traiesc intr-o lume reala!

| xXGeo98Xx a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Guppy nasc pesti vii daca nu sti veterinarule nu depun icre ca si betta