Mai,daca spui ca e si de culoarea pielii, sunt 90% sigura ca e hernie.Nu e grava atata timp cat nu creste.Hernia apare, din cate stiu eu(la animale chiar nu ma pricep) daca e un efort mult prea mare in timpul nasterii sau in timpul cresterii.Sigur,poate fi operata insa doar daca se modifica dimensiunile. Pisicuta ta poate sa traiasca toata viata cu acea hernie daca ai si tu grija de ea.Aici ma refer la faptul ca nu trebuie sa faca muult efort fizic asa cum sunt invatate pisicutele(sa sara de pe acoperis, din copaci)si sa ii faci controale medicale de fiecare data cand ai o nelamuirire, ca acum de exemplu.Tot ce trebuie sa faci tu esti sa ii urmaresti evolutia si sa fi putin mai grijulie cu ea.Multa sanatate tie si pisicutei! Sper ca am fost de folos.
Cred ca are o capusa sau a fost lovita, mai asteapta 2 zile si daca tot o mai are, du-te la veterinar!
Animalele pot avea multe capuse (poate de asta acea persoana a abandonat-o).
Trebuie s-o duci la veterinar si daca are o capusa sa cumper o solutie speciala sau o zgarda speciala.Bafta! Fundita?
Mai mult ca sigur are hernie.Asa am patit si eu cu catelul meu, m-am speriat ingrozitor de tare
Bai oameni buni cum sa aba capusa? Sunt suficient de desteapta incat sa imi dau seama daca e o capusa, dragii mei cum sa aiba pisica capusa? Nici macar nu arata ca o capusa e de culoare pielii ei mai copiiAm si eu caine stiu cum arata capusa
Raisa, in primul rand iti spun ca ai facut o fapta buna ingrijind un animal abandonat. Asta dovedeste ca ai suflet bun si te felicit sincer. Legat de intrebarea ta, ar fi bine sa duci pisicuta sa o vada un medic veterinar. Este persoana care are parerea cea mai autorizata si care se va putea pronunta despre ce este vorba. Eu iti doresc foarte sincer sa nu fie mari probleme si sa o vezi sanatoasa! Bafta!
Probabil că a castrat-o fosta ei stăpân/ă... Cand castrezi un animal ii ramane umflat intr-un loc pe la burta si nu are par acolo, e rasa