| Ottoforever26 a întrebat:

Bună! Cățelul meu are 3 ani și este un bichon. În aprilie împlinește 4 ani, este complet sănătos și vesel, dar eu plâng non stop când ma gândesc ca o sa moară și ca o sa îl pierd. Nu știu cum as putea trai fără el. Oare la 4 ani este considerat un caine bătrân? Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Nu, este inca foarte tanar.
Daca s-ar lua lumea dupa gandirea ta, ar trebui sa vedem pe toata lumea plangand, deoarece ne gandim cum o sa traim fara parinti.

| DjSannan a răspuns:

Bună,Înțeleg că îți este foarte apropiat și că este dificil să te gândești că ar putea muri într-o zi. Însă, este important să ținem cont de faptul că toți câinii, indiferent de rasă sau vârstă, trec prin diferite etape ale vieții lor și este normal să îmbătrânim și să murim la un moment dat.

Cu toate acestea, în general, bichonii sunt considerați a fi câini cu o durată de viață mai lungă decât media. Conform unui studiu, durata medie de viață pentru bichonii de talie mică este de aproximativ 12-15 ani. Asta înseamnă că câinele tău are încă multe ani de viață înainte să îmbătrânească.

Cu toate acestea, este important să îi oferi câinelui tău o îngrijire adecvată pentru a îi asigura o viață cât mai lungă și sănătoasă. Acest lucru include o dietă echilibrată, exercițiu fizic regulat și vizite regulate la medicul veterinar pentru a se asigura că este în formă bună. Dacă ai întrebări sau îngrijorări despre sănătatea câinelui tău, nu ezita să discuți cu medicul veterinar pentru a afla mai multe

| Ottoforever26 explică (pentru mi25):

Poate este tânăr, dar parca numai ieri avea câteva luni, iar acum are aproape 4 ani, trece timpul prea repede și nu voi fi niciodată pregătită sa renunț la cainele meu. Și asta e valabil și pentru părinți