Imi pare rau si sper sa treaca peste aceasta boala. Medicul veterinal stie ce este bine pentru ea, cu toate sa fii tare in cazul in care ea nu va rezista acestei boli. Parvoviroza din pacate apare la catelusii care nu au fost vaccinati in primele saptamani de viata!
Ea a fost vaccinata. se pare ca a luat de undeva
Dacă era vaccinata cu vaccinul împotriva parvovirozei de mică, nu prea avea cum să facă această boală! Daca imunizarea s-a realizat corect, cainele nu mai poate contacta PARVO. Totodata, dacă vaccinul facut nu a fost tinut intr-un mediu corespunzator, dacă nu s-a executat după o deparazitare sau nu a fost respectată schema clasică, există șanse ca el sa nu fie eficient.
Mai rau este atunci cand vaccinarea se face cand cainele este deja purtator, fapt care agraveaza si acceleraza boala.
Din pacate, trebuie sa o eutanasiezi, am avut catel cu parvo, la fel facea si l-am dus sa fie eutanasiat.Cum zicea si Mihaela, daca schema nu a fost realizata corect are toae sansele sa contacteze boala.In caz ca o eutanasiezi trebuie dezinfectat tot perimetrul cu solutie recomandata de vet si nu mai aduci alt catel timp de 6 luni.
Catelusa si-a revenit! Nu as fi facut asta niciodata! Ai renuntat prea repede