| Feelmeunderyourskin a întrebat:

Cățelușă mea bichon havenez de 3 luni tot musca de lesa când ies cu ea fără si nu stiu ce sa fac! La fel si cu hamul cu partea din jurul gatului pentru ca e puțin larg si nu stiu ce sa ii mai fac. Când încerc sa i.o scot din gura ma lătra si ma musca( nu ca ar musca tare dar no...) Funda; fara link.uri!

5 răspunsuri:
| AntoniaRules a răspuns:

Incearca cand ii pui hamul sa il pui incet.La fiecare pas(pusul hamului)dai ceva bun. happy
Incearca cand o vezi ca musca de el sa o ademensti cu mancare.

Bafta!

| AntoniaRules a răspuns:

Sau,cumparara un ham mai strans pe ea pe care nu il poate musca. Daca e pui se ataseaza repede de stapan si va avea instinctul(fara lesa) sa il urmeze oriunde. Puteai sa il in veti sa mearga fara lesa.Al meu stie deja.Lam dus la plimbari si merge mereu dupa mine.Cand e mic, cainele e dependent de stapan. happy

Bafta din nou!

| Pricope_Razvan_Ioan_1990 a răspuns:

Asa face si al meu dar se joaca o sa vezi ca dupa un moment no o sa faca asa funda?happy

| tintareco a răspuns:

A trecut ceva vreme, mai are acele apucături cățelușa?

| Feelmeunderyourskin explică (pentru tintareco):

Nu! Acum merge fara lesa, dar când merg cu ea pe lângă strada, mașini Io pun. Însă am alta problema! Roade tot când rămâne singura acasă și când e liberă afara nu mă lăsa să mă apropii așa tare de ea încât să o prind