Pai eu am un motan. Baita o faci cam de 2 ori pe an pentru ca in general nu ii prea bine sa le speli prea de s.
De obicei pisicile dorm cu tine in pat pentru ca le place foarte mult sa fie langa stapanul lor . Pai daca te joci cu ea vreo jumate de ora oboseste si o sa se duca la culcare ). Eu ii dau doar Whiskas si doar iarna vrea conserva( hrana uda ) daca mananca vara vomita. Motanul meu mai manaca masline )
Eu am o pisica simazeza argintie e foarte pufoasa jucausa dar si obraznica baia ii fac 1 data la 2 saptamani iarna nu,, nu mananca wiskas mananca doar carne si resturi nu paine ma joc cu ea 30 min pentru ca daca sta maxim o ora nu mai vrea si mananca de fiecare data cand mananc eu
Jucarioare am cateva...insa nu se joaca mai deloc cu ele.
Baitza nu-i fac pentru ca pisicile nu suporta apa,+ ca ele se spala singure cu limba.
Hrana, ii dau mancare pentru pisici, mancare gatita ii mai dau cateodata cand mananc si eu si i se face si ei pofta( a mea mananca cam orice)
Pisica doarme unde vrea ea, cateodata doarme cu mine in pat, cateodata doarme pe jos...etc unde vrea ea.
Nu prea ma joc cu ea, mai mult cand stau in pat inainte sa ma culc.
Mananca cam de 3-4 ori pe zi, depinde cata miscare face.
Bafta!
Îi faci baie prea des, cel mult din 3 în 3 luni ar trebui să o speli.
http://www.pisici-de-vanzare.ro/articole/Igiena-Pisicii-18.html
''Baia la pisica trebuie sa fie facuta cat mai rar, din 3 in 3 luni, deoarece baile dese vor elimina sebumul protector al firului de par si vitamina D, pe care pisica o reinoieste culcandu-se la soare.''