| Ramo137 a întrebat:

Buna cine are o catelusa pentru mine?

as vrea si eu un catel.

stau la curte, bucuresti colentina

poate sa fie si maianez si/sau de rasa, cum aveti

baietel sau fetita

max 3 ani (desi mie mi-ar placea sa fie inca pui)

mai vreau sa stiu daca este sanatos/a si daca are vreaun vaccin facut... sau carnet de sanatate.

ok, astept comuri. mersi mult o sa fie fff ferricit la mine ca am ma avut o catea si a trait mult si bine la mine(aveam tot timpul pentru ea)

a da, dau FUNDA normal

9 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Am eu trei pui de maidanez la bloc.sunt frumosi nu dau semne ca ar fi bolnavi. si au cam 2 luni.Vaccinuri nu au facute si nici carnet de sanatate

| biancaterpeavaiubeste a răspuns:

Ce este aia funda? vad ca toti dau de pe aici funda. daca nu dai funda nu o sa-ti raspunda nimeni?

| medany9961 a răspuns:

Ti-as propune sa nu iei maidanezi deoarece nu sunt rasa pura si nu au pedigree si pot avea boli genetice iar tratamentul nu ar fi asa ieftin in plus ai si mai mare singurantza oricum un caine cu pedigreee e putin mai scump decat unu fara.

| katy a răspuns:

Ti-as recomanda sa iei unul de pe strada si sa ai grija de el, cu siguranta te va rasplati si vei gasi un prieten de nadejde in el, un caine nu uita niciodatawinking

| EUSIATIT a răspuns:

Daca ai cont pe facebook sa mi mesaj iti dau pe cineva care are catei HASKY superbi.o sa i vezi in poza si sigur vei dori unu [urgent] ok astept

| Ramo137 explică (pentru EUSIATIT):

Nu multumesc, am avut o husky si era agresiv rau, mai de graba vreau ceva de talie mica sau medie, oricum multumesc

| MioaraParalescu a răspuns (pentru biancaterpeavaiubeste):

Este un raspuns castiigator...