Ce rasa este, stai sa ghicesc, ciobanesc german nu? nu mananca granulele zici? nici a mea nu mananca incercati sa ii cumparati spate de pui cu orez fierbele asteapta sa se raceasca si gata, pune-i seara o sa rupa castronu , incearca si apoi da-mi funda.
NU este ciobanesc german, este cane corso si ma inebuneste
Nu este adevarat un catel poate sa fie invatat pana la 3 ani cam asa numai ca mai greu, daca este mai batran 7-8 ani da intr-adevar este mai batran si numai este capabil sa inteleaga dar cat este micut intelege tot dar insa mai greu.Eu saptamana trecuta am invatat-o pe cateaua mea comanda "taras" deci?
Cred ca ar trebui sa ii cumperi un prieten sau poate sai acorzi mai multa atentie poate se simte singur catelusul meu are p luni jumate si l-am invat comnda aici cind ii aratam minare si el venia de odata a inteles ca daca ma asculta primeste recompensa
Niciodata nu este prea tarziu sa dresezi un caine,inainte sa o chemi,alearga cu ea joaca-te plimbati-va mult si cand vine ii dai ca recompensa ceva bun,faci asta pana invata,nu ii mai da macare de-a ta,da-i graunte, nu poate sa moara de foame si o sa manance, ii dai recompensa doar cand face ceva bine, nu mereu, succes!
Doar caini de vanatoare pot invata la ori ce ani caini de talie mica cum e al ei trebuie invatat de la 3 luni pana la 6 la 7 e prea tarziu si sa inveti tu un caine de 5 ani la comanda stai pana atunci face 8
Ce sa o invat? A mea stie urmatoarele comenzii:"lasa" "hotu"(sa latre) "sezi' "culcat" "la loc" si cel mai amuzant cand greseste are locul ei de pedeapsa, iar atunci cand greseste se dduce acolo sti cum faceam de fiecare data cand gresea ii spuneam treci la colt si o duceam acolo si ea s-a invatat si cand strig la ea nu-i voie! se duce singura la locul de "pedeapsa"
Pai felicitari ca ai dresat-o asa bine! speram sa imi dai detalii despre cum ai facut-o, dar vad ca ramane un mister
Pai nu stiu ce vrei sa te invat? Eu nu vreau ca doar cainele meu sa fie dresat pentru ca stiu cum este sa nu ai un caine dresat. Spunem ce vrei sa stii si eu iti voi spune(scrie)tot ce stiu si cum mi-am dresat cainele meu.
Pai ceva raspunsuri concrete: cum anume l-ai dresat, adica, l-ai mituit cu mancare, l-ai laudat, cum l-ai facut sa stea in sezut...chesii din astea
fetitaCUPiscoturile întreabă: