Aaah, ai pățit ce a pățit mama cățelușei mele. cățelușa mea este bichon havanez, și acele chestii noduri se taie nu le mai poți desface. pământul de pe ea îl iei în timp în apă foarte caldă dar să o ții și cu oțet. și cu un șampon special [ îl găsești în pets shop ]. și știu e obositor să o piepțeni dar dacă nu ai învățat-o de mică acum nu mai vrea eu am început de pe la 6 luni să o pieptăn și nici acum nu-i convine și are cam un an și ceva. mă rog când o scoți afară ar trebui mereu să o speli pe picioare. deci ar trebui mai des să speli și să ai grijă de ea.
Sper că ți-am fost de folos .
Doamne, Dc ai mai luat-o? Ma mir ca traieste ... Tundeo, daca nu tio fi lene so duci la frizer macar Oricum nu inteleg de ce ai luat-o... La cum ai descris ca arata... Penibil. Eu as zice sa lasi PC-ul si Facebook-ul si sa te ocupi si tu de ea. Fiindca ai aduso intro stare groaznica. Bafta
Ca sa poti rezolva asta...trebuie sa o duci intr-un loc special unde se face baie pentru caini, si va trebui sa cat mai multa grija de ea!
Omg,ai trebuie sa o duci la doctor, daca e nevoie.Sau,mai bine spus, poate ca tu te ascunzi de adevar.
Ai stat pe calculator si nu ai vrut sa o hranesti and stuff
Mai bine ai grija sa nu moara cumva.
Daca ai cumparat-o, ar trebui sa o duci la o consultatie.
Ok?
Pa.
Buna.
ai putea incepe prin ai face baie.
mergi cu ea la veterinar, eventual tunde-o.
ingrijestei blana, cumpara produse speciale pentru catei.
eu iubesc foarte mult cainii si imi pare tare rau de catelusa ta...
mai bine nu o luai daca nu te poti ocupa de ea. oricum niciodata nu e prea tarziu.
:*
Mda..inca unul/una care isi cumpara un animal de companie fara sa fie responsbail. tipic romanesc
Cand a venit prima oara, eu eram foarte mica, NU am avut cum sa o ingrijesc, nu eu am luat`o e a familiei. parintii sunt ocupati si eu credeam ca, daca o speli chiar asa des, se imbolnaveste. Nu e de lene, sau ca nu o iubesc, ma joc cu ea in fiecare zi acum dar cand eram mica de unde sa stiu eu ce trebuie facut?!
Doamne feresteeeee nu stiu ce aveti oameni buni! Eu ma joc cu ea MEREU o iubesc, nu e vina mea, eu am fost prea mica atunci! Acum am incercat sa o spal si am inceput sa o perii in fiecare zi, eu v-am intrebat cum scap de noduri, nu ce parere aveti despre mine. Eu iubesc animalele absolut toate nu e vina mea, atunci nici macar nu am stat cu ea, dupa 2 ani la venit la mine si deja era neingrijita, eu am incercat sa o inrijesc. Si cum adica mi-e lene sa ii dau de mancare?! Are 4 mese pe zi, bogate! Nu mai comentati aiurea
Sti ce tie ti-e ciuda ca oamenii au dreptate pe bune acum ti-a fost lene sa ai grija de animalul tau? Si eu am un cooker si arata bestial si il am de cand am 7 ani si nu m-a ajutat nimeni sa il ingrijesc! Tu i-ai dat funda deliei doar pentru ca te-a mintit da na
Pufarinee întreabă: