Nici nu e legal sa-i dai drumul din lesa! Inca este pui si isi doreste sa se joace. Totusi eu te sfatuiesc sa nu il mai plimbi fara botnita si eventual sa il duci la dresaj pentru ca nu e ok sa sara la tine.Ai mare grja, rasa asta de caine e periculoasa!
Dul la dresaj
daca ii dai drumu intro padure sau ceva de genu ademenestel inapoi cu ceva mancare, k daca alergi dupa el crede ca te joci si va fugi mai tare
Pai cainele fiind inca pui, are tendinta la joaca.Este in perioada de ros.Dar are legatura si rasa.Acesti caini sunt facuti pentru a se lupta, sau pentru a apara curtea.Asa ca el mai are tendinta de a musca,pentru ca asa este rasa lui.Cea mai buna varianta ar fi sa il dresezi. Daca nu, macar il poti invata sa se dezvete in a musca, sau altfel mai tarziu, cand va fi adult, va purta botnita. xD
Sall eu am un rottweiler si 2 pitbuli.Si ai mei faceau asa cand erau pui pana mai trece de varsta de 6 luni va incepe sa devina agresiv.Cu astea cand vezi ca sare pe tine ii dai una peste bot si ii zici nu-i voie e simplu.Am auzit multi oameni zicand ca nai voie sa strigi sau sa il lovesti sunt niste minciuni raspandite de handicapati.