Buna o poti invata exact asa cum iti doresti, asta daca iti faci timp pentru catelusa
Multumesc. Eu imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ea, deci sper ca o voi invata cat mai repede unde are voie si unde nu.
Eu am 2 caini, printre care un pechinez care sta cu noi in casa. E obisnuit sa mearga seara la plimbare, in jur de ora 5-6 (iarna) si 8-9(vara). Stau la casa, deci daca afara nu ploua il mai las si prin curte, dar doar pe timpul zilei. Noaptea nu iese nimeni cu el la plimbare si e ok, nu face in casa.
Pentru a-l obisnui sa nu faca prin casa exista anumite sprayuri cu care dai in locurile in care nu are voie sa faca. Se gasesc pe site-urile petshopurilor si banuiesc ca si in magazinele de profil.
Nu este adevarat ca cateii fac noaptea! Daca ii scoti seara o ora, nu mai ai treaba pana dimineata Eu am un catel, si il scot e trei ori pe zi, cate o ora, dimineata la 7 sunt in picioare, la aiaz si seara, daca e vara mai des si mai mult timp, un caine e o responsabilitate si e foarte costisitor
De obicei cainele se obisnuieste cu un program pentru facutul nevoilor si pentru plimbari. Cainele pe care l-am avut il ducea cineva la plimbare spre seara si noaptea nu avea nevoie sa isi faca nevoile. Asigura-te ca bea suficienta apa ziua si o ora dupa ce vine de la plimbare ai putea sa pui putina apa in castronul lui, depinde cate apa bea el.