Buna o poti invata exact asa cum iti doresti, asta daca iti faci timp pentru catelusa
Eu am 2 caini, printre care un pechinez care sta cu noi in casa. E obisnuit sa mearga seara la plimbare, in jur de ora 5-6 (iarna) si 8-9(vara). Stau la casa, deci daca afara nu ploua il mai las si prin curte, dar doar pe timpul zilei. Noaptea nu iese nimeni cu el la plimbare si e ok, nu face in casa.
Pentru a-l obisnui sa nu faca prin casa exista anumite sprayuri cu care dai in locurile in care nu are voie sa faca. Se gasesc pe site-urile petshopurilor si banuiesc ca si in magazinele de profil.
Multumesc. Eu imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ea, deci sper ca o voi invata cat mai repede unde are voie si unde nu.
De obicei cainele se obisnuieste cu un program pentru facutul nevoilor si pentru plimbari. Cainele pe care l-am avut il ducea cineva la plimbare spre seara si noaptea nu avea nevoie sa isi faca nevoile. Asigura-te ca bea suficienta apa ziua si o ora dupa ce vine de la plimbare ai putea sa pui putina apa in castronul lui, depinde cate apa bea el.
Nu este adevarat ca cateii fac noaptea! Daca ii scoti seara o ora, nu mai ai treaba pana dimineata Eu am un catel, si il scot e trei ori pe zi, cate o ora, dimineata la 7 sunt in picioare, la aiaz si seara, daca e vara mai des si mai mult timp, un caine e o responsabilitate si e foarte costisitor