Mergi urgent la veterinar, altfel risti sa moara.
Cand chinchilla meu nu mai manca si am incercat sa-i dau cu seringa pentru ca si-au dat seama prea tarziu ce avea...nu a mai rezistat operatiei. Asa ca nu astepta sa-si revina sau sa vezi cum se comporta.
Caut veterinar dar nu găsesc, și acum sa agravat i sa făcut ceva urat la ureche și îi este foarte umflat sunt foarte speriată!?
Am ajuns la veterinar momentan aștept?
Trebuie să îl duc de urgență la un veterinar dar problema e că nu găsesc, ia ieșit la ureche ceva foarte urat și i s-a umflat foarte tare sunt foarte speriată?
A avut abces, am fost cu el la medicul veterinar și ia făcut tot ce a trebuit după ce am venit acasă i-am dat cu crema care mi-a dat-o și a început să i se umfle iar dar de data asta și mai tare, ce să fac? Am programare avea mâine la 11 nu știu dacă rezista?
In ce oras esti?
Posibil sa ii fi rămas ceva mâncare, posibil semințe pe care nu le-a putut scoate.
Are toba sparta asa am patit si eu la golf 4 1.9 tdi. Mie personal imi place cum suna ca parca ii laburghini cum e in filmele americane. Dar daca stai la un paharel cu cumnatii duminica poti sa o sudezi foarte usor deci nu ai ce cauta la mecanici ca e toti hoti si te fura de bani.