| ilinca7999 a întrebat:

Bună dragilor,am un hamster pitic și de câteva zile i s-a făcut o bolfă langa gură dar pe dinăuntru și nu mai mănâncă, dacă a mai pățit cineva să îmi lase răspuns va rog, pentru cele mai bune răspunsuri dau fundă!❤️

Răspuns Câştigător
| blackann a răspuns:

Mergi urgent la veterinar, altfel risti sa moara.
Cand chinchilla meu nu mai manca si am incercat sa-i dau cu seringa pentru ca si-au dat seama prea tarziu ce avea...nu a mai rezistat operatiei. Asa ca nu astepta sa-si revina sau sa vezi cum se comporta.

9 răspunsuri:
| BunaVestire982 a răspuns:

Tumoare sau abces. Du-l la medic. Acasa nu-i faci nicio manopera.

| mrninu a răspuns:

Posibil sa ii fi rămas ceva mâncare, posibil semințe pe care nu le-a putut scoate.

| Golf4Enjoyer a răspuns:

Are toba sparta asa am patit si eu la golf 4 1.9 tdi. Mie personal imi place cum suna ca parca ii laburghini cum e in filmele americane. Dar daca stai la un paharel cu cumnatii duminica poti sa o sudezi foarte usor deci nu ai ce cauta la mecanici ca e toti hoti si te fura de bani.

| ilinca7999 explică (pentru BunaVestire982):

Trebuie să îl duc de urgență la un veterinar dar problema e că nu găsesc, ia ieșit la ureche ceva foarte urat și i s-a umflat foarte tare sunt foarte speriată?

| ilinca7999 explică (pentru blackann):

Caut veterinar dar nu găsesc, și acum sa agravat i sa făcut ceva urat la ureche și îi este foarte umflat sunt foarte speriată!?

| ilinca7999 explică (pentru mrninu):

Din păcate nu ia rămas nimic?

| ilinca7999 explică (pentru blackann):

Am ajuns la veterinar momentan aștept?

| ilinca7999 explică (pentru BunaVestire982):

A avut abces, am fost cu el la medicul veterinar și ia făcut tot ce a trebuit după ce am venit acasă i-am dat cu crema care mi-a dat-o și a început să i se umfle iar dar de data asta și mai tare, ce să fac? Am programare avea mâine la 11 nu știu dacă rezista?

| blackann a răspuns (pentru ilinca7999):

In ce oras esti?