Nu îți înțeleg întrebarea. Adică sa nu le mai faci nici un vaccin și sa nu ii mai deparazitezi restul vieții sau cum? Cățelușii au o schema de vaccinare care, pana ce nu este făcută complet nici măcar nu ai voie sa ii scoți afara. Nu mai știu exact câte vaccinuri sunt in primele luni de viața, dar câinii trebuie vaccinați anual și deparazitati la 3 luni intern iar extern este foarte important mai ales pe timp de vara. Nu îți bate joc de niște suflete lipsite de aparare. Fii un stăpân responsabil.
Normal ar fi da, deja la trei luni cred ca și-au dezvoltat imunitatea, discuta și cu medicul veterinar probabi ar mai fi nevoie de un vaccin doua preventiv. Depinde și de starea lor de sănătate.
Niciodată nu îmi voi bate joc de niciun suflet, cu atât mai puțin de cele nevinovate...tocmai de aceea am pus întrebarea. Eu știu de la veterinar faptul ca, cățeii trebuie vaccinati de vreo 3 sau 4 ori si deparazitați toată viata. Întrebarea mea este dacă nu exista vreo problema dacă nu le fac și cel de al 3 lea vaccin, insa ii voi deparazita toată viata
Da. Cum spuneam cateii au o schema de vaccinare dar asta nu inseamna ca atunci cand devin adulti nu mai trebuie vaccinati. Sunt vaccinuri care se fac anual, cum ar fi cel antirabic.