| Chineli_Maria_1991 a întrebat:

Imi doresc sa imi cumpăr un caine Pomeranian, doar ca in ciuda faptului că am cautat destul de mult, nu am gasit nicăieri unul la un pret accesibil. Ma puteti ajuta cu un anunț ok sau daca stiti de unde as putea cumpăra unul sa fie un anunț cât de cât ieftin si sa fie precizat un nr de telefon, de preferat din România? (fiindcă am mai vorbit cu cineva din străinătate și imi cerea dublul sumei inițiale pentru bilet de avion si pare țeapă). Multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| Pati2500c a răspuns:

In primul rand, pentru a cumpara un catel de rasa ai nevoie si de bani pentru intretinerea lui, vaccinuri, microcip, mancare buna, de calitate, controale cand va fi bolnav si timp. Daca nu iti permiti sa iei unul la pretul original, si cauti unul mai ieftin, vei avea bani sa il intretii? Trebuie sa stii de asemenea ca unii oameni imperecheaza caini care nu sunt tocmai sanatosi si cateii,, ieftini’’ vor avea malformatii, boli poate care nu pot fi vazute cu ochiul liber. Iti spun asta pentru ca am luat si eu un catel de rasa si m-am informat inainte, am vazut tot felul de anunturi si fac parte si dintr un grup de adoptii unde sunt cazuri de catei cu malformatii abandonati de stapani pentru ca nu au indeplinit standardele necesare sad. Dar daca tot iti permiti sa iei un catel poti caute pe internet la canise unde se gasesc puii de catei de rasa cu un pret piperat sincer. Sau pe olx la anunturi, publi 24, unde pun crescatorii anunturi. Daca ai o urma de indoiala ca nu poti face fata unor cheltuieli pentru catelul de rasa, reorieteaza te, poti vizita un adapost. Daca mai ai intrebari astept happy

| Chineli_Maria_1991 explică (pentru Pati2500c):

Am cu ce sa il intretin, ba chiar mai am câini, doar ca mi se pare destul de scump, pe majoritatea site urilor 1500€-2000€ erau cele mai mici preturi

| Pati2500c a răspuns (pentru Chineli_Maria_1991):

Asta e pretul lor, eu am un beagle si am vazut ca nevoile lor variaza, e mai pretentios la mancare fata de ceilalti caini pe care ii am, se pot imbolnavi mai des unii si trebuie imunizati, de aceea ti am spus