| Amalia100 a întrebat:

In urma cu 2 zile mi-am tinut catelul incontient in frig, a doua zi nu se mai misca si i-a aparut o galma foarte mare la gat.Am vb cu un veterinar care nu era disponibil in acel moment si mi-a spus sa ii dau o pastila de postan, asa am facut si dupa cateva ore si-a revenit iar umflatura s-a mai retras.Acum i s-a umflat din nou dar se simte bine.Nu stiu ce sa fac va rog daca puteti sa ma sfatuiti sau sa intrebati un veterinar din Romania, aici mi-a spus ca e din cauza ca nu mananca crochete pentru caini lol! fara nici un control.va rog din suflet ajutati-ma.multumesc

Răspuns Câştigător
| paulaaaaa a răspuns:

Iti recomand cel mai bine pentru animalut este sa te duci la alt medic veterinar, sau chiar la mai multi si sa vezi ce iti zicce fiecare. eu totusi cred ca umflatura este o infectie exterioara, nu interioara. poate ca s-a zgariat sau s-a lovit si din cauza frigului rana s-a agravat. in timpul cat il tii acasa iti recomand sa il tii mereu sub supraveghere pentru ca rana sa nu se infecteze mai rau si sa-l tii departe de frig! oricum daca ai un animal iti asumi o responsabilitate foarte mare si trebuie sa ai grija de el orice ar fi! nu e bine ce ai facut si ai grija mare sa nu se mai intample! te salut!happy

4 răspunsuri:
| FlorinDiablo a răspuns:

Or fii amigdalitele imflate si fiind foarte umflate zici ca are o singura umflatura

| Amalia100 explică (pentru FlorinDiablo):

Da are o singura umflatura in partea stanga si il doare la atingere

| FlorinDiablo a răspuns (pentru Amalia100):

Nu stiu cu exactitate o avea un ganglion infalat din caua frigului.mergi cu el la veterinar si vezi ce si cum.Eu am tot o umflatura in stanga la gat si ma doare si am fost la medic si mi-a zis ca e un ganglion infectat.

| Amalia100 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri din suflet.Am fost la un alt medic si mi-a confirmat cum ca ar fi o infectie exterioara a intrat in contact cu ceva nu stim cu ce, infectia a iesit pana la urma si cu ajutorul pastilutelor s-a facut bine happy am avut mare grija de el toata perioada aceasta si nu am sa il mai tin in frig clar!