| Anonim1447799 a întrebat:

Buna, in urma cu câteva zile o bătrânica din satul nostru a găsit un cățeluș foarte mic aruncat, nu cred ca are mai mult de o luna, mănâncă lapte și parizer, credeți ca are șanse sa trăiască? Bătrânica nu are posibilitatea sa îl hrănească cu biberonul

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Cu parizer, nu. Dar cu lapte cu orez, da. După vreo lună - orez cu legume și ceva carne de pui. Sau boabe pentru căței mici (pui).

| trophin a răspuns:

Da. Lapte bea ca nu i se da apa. Câinele bea lapte de la mama. apoi își folosește dinții. Lapte cu pipeta dacă e prea mic, dar cred ca a trecut de mult de faza asta dacă mănâncă parizer. Veterinar al satului, chemat și poate are el grija de el

| Anonim1447799 explică (pentru trophin):

Mănâncă destul de bine lapte cu putina apa de orez, și parizer făcut bucatele mici.

| trophin a răspuns (pentru Anonim1447799):

Atunci ia-l la tine in curte, nu îl învață cu bucatele ca se alinta... Și o sa îți fie cel mai bun prieten

| Brizbriz a răspuns:

Da, evident, daca mananca parizer, inseamna ca deja e destul de mare sa poata supravietui fara mama

nu ca iti recomand parizer, ar fi mult mai bine carne de pui sau orice carne ne-procesata dar usor de mestecat

Am deja 3 și eu… tot salvați

| trophin a răspuns (pentru Anonim1447799):

Ce mai contează unul? Oricum nu mănâncă prea mult, e mic... happy

Din păcate nu ma lasă parintii mei, dar o sa trec foarte mult sa văd de el