Eu colectionezi vederi, din tara, din strainatate. Sunt foarte pasionata de turism:X
Eu sunt cu brichetele
chiar daca am aproape 100 de exemplare.....cred ca sunt doar doua sau trei care merg
Ce m-a atras la ele? ...probabil nevoia de brichete tinand cont ca sunt fumator...
Eu colectionez baieti. nu ma, glumeam! =]] nu colectionez nimic. Dar sunt pasionata/am hobby-ul de a canta peste tot! :d
◕ Sunt Colectionar de ideii.
◕ Ce ma atras?
◕ Imbunatatiirea caracterului propriu, si explorarea de noi orizonturi ale evolutiei umane.
Mie imi plac mult bijuteriile, in special bratarile. Deci pot spune ca am colectie de bratari. Ce ma atras la ele? Probal ca nevoie de a asorta ceva cu toate hainele.
Capacele de fier de la sticle! Am chiar si de PepsiCola, Coca cola, Fanta, apa, bere...
M-a atras diversitatea acestora!
Colectionez papusi din portelan de epoca de asemenea sunt pasionata de design (fac accesorii handmade) si sunt preocupata de arta plastica(tot ce cuprinde acest domeniu sculptura, pictura, origami)m-a atras prin faptul ca pot foarte desema si sculpta
Animeurile... ce m-a atras? tot de la caracter pana la stil de viata dar in special caracterul lor. daca toti ne-am comporta asa totul ar fi lumt mai bine si lumea ar fi mult mai buna