| marianamari a întrebat:

iubitul meu are un pitbull..problema este ca din cauza lui a luat mai multe amenzi...una o are de 2 ani.ce se intampla daca nu le plateste? thinking scuze categoria big grin

Răspuns Câştigător
| Bizzle a răspuns:

Nu e OKK, Sa economiseasca bani daca doreste acest caine si sa-i faca tarc special cu gratii din fier si inalte si la portita unde este legata cu lacat pe dinafara eu asa imi tin sainbernardu, cu toate ca mi-a indoit gardu de 4 ori si acum l-am pus gros si n-ar cum sa sara sau sa iasawinking.winking

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu-i face nimic, alea cresc in continuare pana cand intra la puscarie dar nu s-a intamplat asa ceva in nici-un caz.

| Raiiiisa a răspuns:

S-ar putea sa primesca o pedeapsa chiar de la pitbulllaughing

| marianamari explică (pentru Raiiiisa):

Nu ar avea cum laughing tongue

| Bizzle a răspuns:

Zii sa incerce sa le plateasca acum cat sunt mai putine dupa se vor aduna si nu o sa mai aiba cum ...Si sa incerce sa faca ceva pitbullului[sper ca am scris corect] pentru ca altfel s-ar putea sa nu il mai aiba, pitbulu nu e de companie ci de paza, e foarte periculos daca nu e tinut sub control, cand il scoate afara zii sai puna botnita si sa nu il mai lase liber. Succes!

| marianamari explică (pentru Bizzle):

La plimbare il scoate doar cu lesa si botnita..problema este ca trebuie sa ai grija cum intri sau iesi din curte.a scapat de 4 ori si a omorat " n" caini straight face...din cauza asta a luat 4 amenzi straight face..il conving eu sa le plateasca cumva..ms

| mgtow a răspuns (pentru marianamari):

Ce sa-l convingi ca o sa-l doara capu cand merge sa afle cat are de dat e tarziu, dar ar trebui sa nu mai comita vreo infractiune in viitor.

| PiTbuLuL a răspuns:

Va fi destul de grav s-ar putea sal pasca puscaria.Eu nu stiu cum a primit amenzi si eu am 2 pitbuli si un rottweiler ai mei sareau gardu si omoreau caini vecinilor sau caini de pe strada. Dimineata numa vedeam pe cate unu cu un caine in gura sau cu o pisica.Eu n-am primit amenzi oricum spune-i sa le plateasca sa nu se adunehappy ca in rest nu-i baihappy.

| marianamari explică (pentru Bizzle):

Il are de 5 ani..de 2 ani are probleme cu el.a scapat pe strada si a omorat 4 caini...are vecini prea "buni" si au chemat politia..altfel nu cred ca erau probleme straight face