Nu e OKK, Sa economiseasca bani daca doreste acest caine si sa-i faca tarc special cu gratii din fier si inalte si la portita unde este legata cu lacat pe dinafara eu asa imi tin sainbernardu, cu toate ca mi-a indoit gardu de 4 ori si acum l-am pus gros si n-ar cum sa sara sau sa iasa.
Nu-i face nimic, alea cresc in continuare pana cand intra la puscarie dar nu s-a intamplat asa ceva in nici-un caz.
Zii sa incerce sa le plateasca acum cat sunt mai putine dupa se vor aduna si nu o sa mai aiba cum ...Si sa incerce sa faca ceva pitbullului[sper ca am scris corect] pentru ca altfel s-ar putea sa nu il mai aiba, pitbulu nu e de companie ci de paza, e foarte periculos daca nu e tinut sub control, cand il scoate afara zii sai puna botnita si sa nu il mai lase liber. Succes!
La plimbare il scoate doar cu lesa si botnita..problema este ca trebuie sa ai grija cum intri sau iesi din curte.a scapat de 4 ori si a omorat " n" caini ...din cauza asta a luat 4 amenzi
..il conving eu sa le plateasca cumva..ms
Ce sa-l convingi ca o sa-l doara capu cand merge sa afle cat are de dat e tarziu, dar ar trebui sa nu mai comita vreo infractiune in viitor.
Va fi destul de grav s-ar putea sal pasca puscaria.Eu nu stiu cum a primit amenzi si eu am 2 pitbuli si un rottweiler ai mei sareau gardu si omoreau caini vecinilor sau caini de pe strada. Dimineata numa vedeam pe cate unu cu un caine in gura sau cu o pisica.Eu n-am primit amenzi oricum spune-i sa le plateasca sa nu se adune ca in rest nu-i bai
.
Il are de 5 ani..de 2 ani are probleme cu el.a scapat pe strada si a omorat 4 caini...are vecini prea "buni" si au chemat politia..altfel nu cred ca erau probleme