Tu vrei sa intrebi daca pateste ceva? Depinde. Ce rasa e cateaua? Daca au aceeasi marime e bine. Dar numai sa ai foarte grija cand va naste. Colega mea de banca a patit la fel si i-a murit puiul. Cateaua ei se imperechease cu o scorcitura tot pe caldura.
Daca nasterea decurge bine, ai mare grija de pui dupa aceea.
Scuze nu s-a scris toata intrebarea deci continuarea :
Dupa calculele mele va naste cam pe 1 iunie.Intrebarile mele :
-Ce ar trebui sa mai stiu despre fatarea la caini? (din propria experienta nu de pe net )
-Aveti idee de niste tarcuri prin care as putea sa o tin aproape de mine?(stau la apartament)
-Cum as putea sa o ajut la nastere?
*funda*
1.Pai de obicei ei isi fac treaba singuri cand nasc. Numai ca doar trebuie sa fii langa ea si sa vezi doar daca e ceva in neregula cu cainele, daca are vreun defect.
2. In ce oras stai?
3. Doar daca un defect catelusul, asa ea sta singura. Dar te sfatuiesc sa stai cu ea, poate se intampla o dereglare.
Unii caini pot sa aiba coada lunga de cand sunt nou nascuti. Ai grija sa nu i se inconjoare coada de gat, sau alte zone mai periculoase. Trebuie doar sa stai langa ea ca sa o ajuti in caz de o dereglare.
1.Nu doar ca am vazut foarte multe cazuri cand cateaua nu poate sa nasca singura.
2.Constanta
3.Dar glucoza si vitamine trebuie sa ii dau? Eu stiam ca da.