Hamsterii sunt animale imblanzite nu e de parca merg intr-un canal sa-mi iau un sobolan în casa, ești ok? nu ti am cerut părerea în legatura cu subiectul asta oricum
Din moment ce ai pus o intrebare ai primit un raspuns. Scuze dar nu iau inseama persoanele care au ca poza de profil anime/hentai.Hamsterii sunt soareci cu coada taiata oricum nu sunt animale langa care sa ti petrci timpul daca ai o pisica îti sugerez s o hranesti.
Si asa sunt singurul care ti va raspunde la asemena idiotenii. Rozatoarele au fost purtatori ai ciumei cea mai devastatoare epidemie eradicand mai bine de jumatate din populatia globului
N am poza cu anime și nici hentai LMFAO te rog taci ca nu știi ce vorbești!
Hamsterii nu au declanșat niciodată epidemii te rog informează te ca esti un idiot
Hamsterii nu s soareci sunt extrem de diferiți și au fost imblanziti pentru o perioada de timp mult mai lunga. doar lebtru ca amândouă speciile sunt rozatoare nu înseamnă că sunt LA FEL din nou, informează te. hamsterii pot fi foarte inteligenți și îți poți face o legătură cu ei. dacă vreau sa mi petrec timpul cu unul o voi face sugi pul a
Eu nu am folosit imprecatii dar se pare ca nivelul tau de exprimare nu este departe de cel al unui gimnazist, pe scurt lacunar.
Ane758 întreabă: