Intotdeuna mi-au placut cateii de talie mica dar musai cu par scurt asa ca iesea din calcul pechinezul care se stie ca au parul lung, numai ca intamplarea a facut ca atunci cand mi-am cautat sa cumpar un catel din obor sa dau peste un om in carut, nu avea picioare care vindea 3 catelusi frati pechinezi dar nu pur, erau corciti si unul din ei er cu parul scurt.Ma atras tocmai ca avea parul scurt asa ca mi-am calcat pe inima si am luat un pui de pechinez corcit pentru ca nu aveam alternativa, nu mi-a mai placut nici un alt caine de acolo.Acum la 2 ani de la cumpararea cainelui pot sa declar din tot sufletul ca iubim toata familia catelul respectiv si cred ca este cel mai alintat caine din viata mea si nu concep sa moara vreodata.Deci da,daca vrei un pechinez nu sta pe ganduri,este un animalut extrem de dragalas, iubitor, potrivit pentru traiul in casa, in schimb sa nu ai iluzii sa te apere ca nu e in stare, este doar o jucarie vie plina de dragalasenie
Mergi de 2-3 ori cu câine pe zi afara sau de cate ori îl scapa afara? Da poate 1 an doi dar devine monoton ie poate nu ai timp chef ești cu prietena și noaptea dar tu trebuie sa scoții câine le e revelion bei cu prietenii tu trebuie sa scoți câinele ai dușmani? Ia-ți un spray paralizant și aia e am pisica și aleg pisica cica o poți antrena să facă și la wc.
Deniissel întreabă: