| sheissellingseashell a întrebat:

pisica mea a nascut ieri un puiut sanatos, dar astazi a nascut unul mort...in loc sa il manance l-a luat cu ea in cosulet...e normal acest lucru? eu stiu ca ar trebui sa il manance, mai ales daca nu e viu.

8 răspunsuri:
| Syssissy a răspuns:

Nu-i adevarat. Pisicile/Cainii nu-si mananca puii daca sunt morti.Ii omoara daca simt ca sunt handicapati(daca au vreo problema, daca nu sunt complet sanatosi)Faptul ca l-a luat cu ea in cos...nu am mai auzit pana acum...

| xelAlex a răspuns:

Chestia aia cu mancatul este de fapt la rozatoare, pisicile sunt niste mame extraordinare de aceea se spune ca pisicile maidaneze fac "gradinita" adica au grija de alti pisicei.Deci da este normal.

| CoolGirl99 a răspuns:

Cum doamne iarta-ma sa il manance? l-a luat cu ea in cos pentru ca ii pare rau de el! si animalele au sentimente si gandesc! este ca oricare mama! tu cum te-ai simti daca ai naste un copil si ar fi mort sau ar muri? l-ai manca? tu gandesti?

| LolaLollita a răspuns:

E normal, are simtul matern foarte dezvoltat. Ia-l tu cumva din cosul ei, nu-l mai lasa in preajma.

| sheissellingseashell explică (pentru CoolGirl99):

Daca te uiti atenta in revistele de specialitate, e specificat ca o pisica e foarte probabil sa isi ingurgiteze puiul daca acesta este mort..nu am multa experienta in astfel de lucruri, am si cautat pe internet informatii si asta am gasit, si, din moment ce internetul nu e o sursa de informatii mereu corecta am ales sa intreb aici. happy

| sheissellingseashell explică (pentru LolaLollita):

L-am luat atunci, era doar o curiozitate, n-am mai avut pisica care sa nasca big grin multumesc

| sheissellingseashell explică (pentru Syssissy):

Multumesc pentru raspuns, probabil m-am informat prost big grin

| sheissellingseashell explică (pentru xelAlex):

Multumesc pentru raspuns big grin