Probabil s-a dus și el la o bere, de supărare ca la-ți castrat sau a dat în depresie și sa spânzurat
(Cand se satura de hoinărit se întoarce acasă, asta dacă nu la călcat o mașină sau nu îl tine închis vreun vecin)
De multe ori motanii, chiar daca au fost castrați, mai au încă instinctul de imperechere. E bătrân? Cauta-l in continuare, nu renunța. Întreabă-ți vecinii, poți lipi afișe cu poza lui, pe garduri, in stația de autobuze etc, scrii și nr de telefon unde poti fi contactata.
Să sperăm că se va intoarce, lasă-i mâncare/lapte la ușa casei tale.
Era castrat de multi ani...
L-am gasit mort... cred ca mi l-au omorat cainii sau chiar vecinii?
Multumesc pentru ajutor. Asa am facut intrebat toti vecinii. Era castrat de multi ani.
L- gaisit cam la 150m de noi mort plin de sange la fata, ori l-au omorat cainii, ori cei care stau acolo... era un pisoi cuminte, care daca il strigam seara, deja era acasa. Noaptea statea in casa... la fel ca si cei 4 ramasi. Chiar si ei simt lipsa, sunt tristi?
Macar l-am gasit si l-am ingropat acasa, nu a ramas pe strazi?
Imi pare rău să aud vestea tristă.
Fiind un motănel crescut in casă, nu și-a dat seama că un vecin rău sau roțile unei mașini pot reprezenta un pericol pentru el. Câinii i-ar fi lăsat mușcături (colții) pe întreg corpul, nu doar in zona capului.
Daca il gaseai mort, fara sa fi avut vreo rană, as fi jurat ca s-a retras pentru a muri, singur. Dar dacă descrii așa situatia, inseamna că lucrurile au fost altfel... Imi pare rău pentru el.
Cu siguranta sa va intoarce, am patit eu cu pisicile mele imediat dupa ce le-am sterilizat au plecat vreo 2-3 zile si sau intors(imi pare rau de ceea ce am citit dupa ce am scris raspunsul, dumnezeul sa-l ierte)
imi e dor de el, desi mai am 4... toti ii simtim lipsa
Nelutuborda întreabă: