O iei din mana ei o inchizi in baie o dai la cineva cand vine,, sau ii spui las-o dracu pisica
n-am
idei
funda
Ii spui ca pisicilor le place sa fie mangaiate, dar nu imbratisate. Ii arati locul unde ii place motanelului tau sa fie mangaiat, si-i spui ca el nu este obisnuit cu ea, asa ca ar fi mai indicat sa nu-l ia in brate deoarece il deranjeaza. Motanul o sa ajunga sa o urasca daca face asa si se va ascunde cand ea va veni, deci e mai bine sa fie blanda pentru a-i castiga increderea.
Si eu am fost in situatia in care esti tu... insa eu i-am zis la prietena respectiva in fata, nu`s genu sa o iau pe ocolite. Spune`i ca motanul nu s`a simtit bine dupa ce a fost tachinata, asa ca nu are ce cauta in bratele ei, si punct. Daca ti`e prietena intelege.
La motan nu-i place sa fie strans si sa-l sufoce cineva! Trebuie sa-i explici prietenei tale ca nu face bine.cand procedeaza asa! Ii spui frumos sa-l lase in pace pentru ca nu-i face bine! Poate sa-l mangaie frumos din cand in cand.da nu sa fie ca magnetul! Explica-i tu cum sti mai bine! Bafta!
Nu vad nimic rau ca ia pisica in brate, de obicei ele iubesc mangaiate. nu fi rai las-o sa se joace :O nu cred ca asa tare il strnge incat sa-i faca ceva rau
Pe ocolite: zii ca are purici. daca zice ca n-are nimic zii ca lasa par si poti murii.sau sa pui motanul in alta camera cand vine. si direct: ii zici ca nu iti place sa iti atinga altcineva animalul sa til lase in pace
Pai de fiecare data cand merg la ea caut motanul mai intai ))))))))
Zi-i ca nu e bine pentru el. Si daca chiar ii este drag de motan o sa inteleaga, si o sa-l lase in pace.
Pai ele in loc sa te mai certi asa cu mine mai bine imi dai pisica acum astept funda!
Inceraca sa-i explici ca tie nu-ti place ce-i face si crezi ca nici el nu se simte prea confortabil. DACA continua spune-i ca nu vrei sa mai fi prietena ei daca continua. Sigur nu va mai face asa/!