| Alicia15 a întrebat:

Recent mi-am luat un catel de rasa pichinez si nu stiu ce nume sa ii pun!laughing)))E baiat, Aveti niste idei? Cel mai bun raspuns funda!

Răspuns Câştigător
| Darius_Drs_1994 a răspuns:

Boby,Piki,Miki,Murphy,Edgar laughing) glumeam Edgar nu, Codita acum nume mai speciale

1. Bubico = un catel pufos si jucaus
2.Bolt= aventuros si mereu dornin de a se juca
3.Pepsi = suna gustos si acidulat mai pe scurt = mancacios si energic
4.=MezzoMix= frumos, ascultator, dornic de joaca, energetic, mancacios, iubitor, credincios... etc alege ce vrei

Sper ca ti-au placut si sper ca merit funa aceeea fiindca am muncit mult!

8 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Kiki, Piki, Miki (asta vine si de la Misu laughing ), Riki (Ricky Martin, na!), Tzuki... cam astea-mi vin acum in cap happy

| debby12 a răspuns:

Justin,max

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Uita-te la moaca lui si vezi si tu ce nume iti ine in minte.
Acum cand ma gandesc la pichinez mie imi vine in minte numele de Tedy, de la teddy bear ( ursulet de plus in engleza).
Ai putea sa-i spui Piki ( imi place mult numele asta pentru pichinezi) sau Tony ( asa il cheama pe ursuletul meu pe care l-am primit la 7 ani laughing )

| HolteiSorin a răspuns (pentru mixxjim):

Bobi.Picki.Ciuaua.Tuturica.Codita.Funda plz

| Timmotey a răspuns:

Zguby, Johnny, Bubu, Baky, Ciupy, Sammy nu sh. eu mi am numit catelusa dixie pentru ca stateam intr-un chat 3d si a intrat o fata cu numele asta si am zis de ce nu dar mai e si in functie de reactie te uiti la el si vezi ce nume ii place la mine a reactionat la dixie. Mi e dor de ea... mi-a murit

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Bobi,Azor,Rocki,Michy,scooby-doo.laughing)

| ASDFGHJKLOIUYTREDSDV a răspuns:

Tzatzichi. laughing

| alexx1784 a răspuns:

Tin Tin laughing