anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

S-ar putea sa-mi iau un caine la vara. As vrea unul mic ( maxim 30 -35cm), sa nu fie greu ( 2-3-4 kg), sa fie jucaus, dar sa-l pot dresa, sa nu lase par, sa fie inteligent si as avea timp sa il scot cam de 2 maxim 3 ori pe zi.Mentionez ca stau la bloc si ca nu imi plac bichonii! Deci ce rasa credeti ca m-i s-ar potrivi?

9 răspunsuri:
| frikk a răspuns:

Nu vrei sa aiba si aripi?rolling on the floor))))))

| Spitz10 a răspuns:

Daca vrei ceva simplist ia-ti un Pechinez, este caine de apartament, este usor de dresat, este mic si pufos.Sau poti sa iti iei un Yorkshire Terrier. Funda?

| vesnicsoarearzator a răspuns:

O rasa frumoasa este teckel,Yorkshire Terrier,Canis/ Caniche/ Pudel, Shih Tzu, Chihuahua, Pug/ Mops/Carlin, Shar Pei

| anda06anda a răspuns:

Yorkshire Terrier, Chihuahua!

| anda06anda a răspuns (pentru frikk):

Buna asta! laughingrolling on the floor

| ligiligi a răspuns:

Salut.Aproape toti cainii sunt inteligenti.Cand vrei sa iti cumperi du-te la un magazin de animalute sau la piata de animale si uitate la catelusi.Care ti-a placut intreaba mai multe detalii despre el si daca iti place........il cumperi.Bafta!

| qPuNcT a răspuns:

Westy Terrier este o rasa foarte frumoasa. Catelul meu este Westy si e foarte jucaus, mic, usor si se multumeste cu 2 plimbari pe zi.

| EvangelineLovin a răspuns:

Astia au parul mai scurt si sunt mai mititei: beagle, bull terrier, french bulldog, pug. pinscher pitic, sau poti sa iei un maidanez care vezi ca e mai mic si nu e nici prea latos si nici atat de scump ca cei de rasa.
adoptiicaini.ro

| unwestie a răspuns:

Jack russel terrier