| AlleEllena a întrebat:

Se apropie Craciunul si...eu nu-s deloc fericita.
Sa va spun "problema" :
Mama impreuna cu mine ne doream un papagal vorbitor Marele Alexandru(cred ca i-am scris bine numele).Eu inca-mi doresc, dar ea mi-a spus intr-o zi ca nu-si mai doreste papagal.Si cand i-am scris "mosului" scrisoarea ea a scris pe spate "La anul".Desi...ieri ea chiar a intrat pe tableta si a cautat filmulete cu papagali care vorbesc,cum iesa un pui de papagal din ou, mi-a explicat cresterea animalelor, mai ales a papagalilor!
Eu nu mai inteleg nimic.Adica nu pot spune ca suntem saraci, dar nici foarte bogati.Adica am avut mereu ce mi-a trebuit.Sunt un copil rasfatat careia nu i-a lipsit nimic, niciodata.Stiu cate ceva despre papagali pentru ca de cand m-am nascut am trait cu animalele(caini,pisici,broaste,pesti, papagali, porumbei) si am avut vreo 10 perusi pe care parintii mei chiar i-au indragit si au suferit mult la moartea fiecaruia.Imi puteti da o explicatie din care sa reiasa parerea asta despre decizia luata?
Cel mai bun raspuns primeste o

Răspuns Câştigător
| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Poate a vrut sa se mai documenteze despre ei si sa iti ia de Crăciun doar ca ti-a scris "La anul" poate pentru ca vrea sa te faca sa crezi ca nu o sa ia si de fapt ea o sa iti faca o surpriza Daca nu iti ia de Crăciun poate o sa iti ia de ziua ta sau craciunul următor.

Sper ca te-am ajutat!

Funda?

4 răspunsuri:
| Rosenweiss a răspuns:

Poate pentru ca ai avut 10 perusi care ti-au murit. cum se poate sa-ti moara atatia?! un perus traieste in medie 10 ani.

| AlleEllena explică (pentru Rosenweiss):

Nu am zis ca i-am avut pe toti de-odata. Unii ii aveau(parintii) inainte sa ma nasc eu, unii i-au cumparat dupa nasterea mea.Mentionez ca am 12 ani.

| AlleEllena explică (pentru Talmacel_Alexia_1999):

Ai avut dreptate! Am vorbit cu mama zilele astea si a spus ca o sa mi-l ia de ziua mea(e in ianuarie). Multumesc de raspuns, si evident ca primesti fundita!

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Este bine ca o sa iti ia!