| ZeePinkStar a întrebat:

Am gasit acum ceva timp un caine, il tin la curte. Dati-mi va rog o idee, cum as putea sa spal. Ii este foarte frica de apa si oricum si oricat as incerca nu il pot spala. Exista in farmacii ceva solutie pentru asa ceva(in afara de deparazitare). Sau daca aveti vreo idee cum as putea sa-l spal, pentru ca deja blanita ii este murdara si nu te poti juca cu el si mi-e oarecum mila sa-l las asa. Va multumesc.

5 răspunsuri:
| NishaLeenKennedy a răspuns:

Bună! Și eu am fost in aceeași situație. Am încercat să mă joc cu pistoale cu apă cu el. Să îl stropesc puțin câte puțin. Cum de obicei câinii sunt jucăuși, se vor acomoda și încet îl poți spăla. Sper că te-am ajutat. Succes "

| ZeePinkStar explică (pentru NishaLeenKennedy):

Am incercat, nu stiu unde a fost tinut, am mai avut animale care au avut frica de apa, insa s-au obisnuit. Cu asta nu merge si cand ploua se ascunde si nici macar nu se uita. Cand ii duc apa, ii duc in sticla si la fel se ascunde si nu mai iese cate o ora. Oricum multumesc, sper sa gasesc o solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori invingi tema cu curaj, Cum cainele nu e constient sa fie curajos trebuie sa fii tu curajs in locul lui.Desigur ca daca a prins frica de apa, nu mai scapa de aceasta frica. I-al cu forta si baga-l in apa, nu-ti fie teama ca apa nu e dureroasa. Daca e calda, se va obisnui macar atunci cand il speli. Taurul trebuie luat de coarne odata si odata.Asa ca in loc sa-l lasi murdar, pune apa calda in ceva, mai multa sa fie si baga-l acolo fortat doar capul sa-i stea la suprafata. Sa isi de-a si el seama ca de ce i-e frica, nu scapa.Asa stie ce va urma la urmatoarele bai.Si chiar daca se ascunde, odata ce l-ai prins stie ce va pati si nu-i va fi frica.Curaj sa ai tu, nu el. Bafta.

| ZeePinkStar explică (pentru anonim_4396):

Si daca ma musca ce fac?laughing vi tu sa dai o mana de ajutor?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ZeePinkStar):

Fa-i o botnita, si se rezolva treaba, Sau il tii de gura, lasa ca nu te musca. Daca il prinzi de bot nu mai are ce face.dar mai bine otnita sa il poti spala.Deci frca e la tine.Curaj ca nu pateste nimeni nimic, doar il speli. Apoi poate se invata si nu va mai fi asa sperios.