Probabil s-a saturat de tot aceleasi chesti in fiecare zi si vrea sa incerce ceva nou ... Fa-i pe plac. Cum ar fi da-i altceva sa manace ceva care pana acum nu a mancat si ai sa vezi cum v-a reactiona O sa fie bine stai linstita :*
Ori e plictisit ori nu il alimentezi cum trebuie, poate fi si vreo boala, insa poate fi si deprimat. Si cumpara si tu mai multe jucarii o roata de exemplu (nu trebuie sa lipseasca din cusca hamsterului!) cauta pe net mai multe informatii despre hamsteri si despre jucariile hamsterilor.
Ii pun in castronelul sau mancare multa ca sa imi iau de grija ca nu are de mancare si cand il scot din cusca ii dau paine, mamaliga, biscuiti si ce mai am prin casa.Are rotita de cand i.am achizitionat cusca.
E fata si nu are partener, nu vor parintii sa am 2 ca cica is greu de crescut.
Ii dau aproape in fiecare zi biscuiti, paine mamaliga, frunze de salata etc.Multumesc ca ma incurajati!
Bine,il alimentezi cum trebuie si are rotita, alta varianta nu mai e decat ca e plictisit si vrea sa se imperecheze.
Nu te ingrijora.E batranel si plictisit.Eu am mavut un hamster care toata viata a fost deprimat.Numai manca si dormea mereu roata nici nu a atinso timp de 3 ani si cand l-am dus la medic a zis ca nu are nimic.Am fost cu el la 4 medici diferiti si aceleasi raspunsuri mereu.
A fost bolnavior? Hamsterul meu are aceleasi simptome de 2 saptamani, exact aceleasi. Te rog raspunde-mi imi poti scrie si la vivianamihaela22@gmail.com