| thewolf1222 a întrebat:

In luna iunie mi-am facut pe antebrat un tatuaj mentionez ca l-am facut in Germania. În luna august am facut unul pe braț (de la umăr în jos) asta l-am facut in România, problema este ca cel de pe braț ce este facut in România este mult mai deschis la culoare decat cel de pe antebrat cel de pe antebrat are o culoare închisă și asta deschis, asa trebuie sa iasa? cine l-a facut mi-a zis ca asa se fac tatuajele ce sunt in umbra, si cel de pe antebrat are umbre dar e mult mai inchis la culoare. ce părere aveti? Multumesc

Răspuns Câştigător
| nastasirobert a răspuns:

Aici este vorba de calitate, nu conteaza unde il faci, poti sa il faci si in America si in Dorohoi si sa fie la fel, diferentele pot fii urmatoarele : 1. Tema tatuajului sa difere adica sa fie un shadow black adica un negru spre grii (negru sters) sau 2. Tusurile care sunt folosite acestea difera intre ele, exista tus de calitate inalta sau tusuri medii, daca cel care face tatuaje isi respecta clientii si investeste in produse bune efectele acestora sunt vizibile

1 răspuns:
| thewolf1222 explică (pentru nastasirobert):

Cred ca e varianta 1. salonul este foarte bun... si lucreaza bine. Cred ca ai dreptate cu prima varianta, este un gri deschis. si mai exact un leu are multe umbre... ms.mult