Eu cred ca el nu si-ar dori sa suferi, mergi mai departe..Nimic nu traieste nesfarsit, la un moment dat tot se intampla asta, deci eu zic sa-l iei
Intr-adevar! Dar ce sa fac... sa arate ca el? Sa fie de rasa diferita?
Sa fie cum vrei tu...Nu conteaza cum arata..Conteaza cat de mult il iubesti
Da... eu vreau Maine Coon, dar nu ma lasa mama dar, in principiu accept orice rasa! Pentru ca iubesc toate pisicile :X Dar ma refer ca daca sa iau sa arate ca el, sa aiba blana, rasa asemanatoare. Sau sa schimb? Am avut de rasa europeana, acum sa incerc altceva, sa arate altfel... Ce parere ai? Cum ti-ar fi mai bine daca ai fi in locul meu?
Eu sincer as lua ceva diferit, am fost in aceeasi situatie, dar cu un caine, un pui a murit, dar am avut 2 deci ...As alege sa fie diferit, pentru ca asa poate nu te-ai mai gandi la fostul si, pentru ca mereu este binevenita o schimbare
Adevarat a inviat! Uite, daca iti cumperi altul nu inseamna ca-l inlocuiesti, inseamna ca ai trecut mai departe. Daca am ramane toti pe loc, ce am face? Nu o sa-l uiti si va avea un loc special in inima ta. Cu pisicuta cea noua/motanelul cel nou, o sa treci prin multe alte aventuri speciale in felul lor.
Pai... Eu zic sa iti iei un alt pisic. Nu ca un inlocuitor, ci ca un nou membru al familiei. :3
Bună.
în primul rând,ştiu cum e să-ţi moară o pisică la care ţineai foarte mult.şi motănelul meu a murit anul trecut, şi am avut maxim o lună o stare extrem de proastă.dar nu puteam fi aşa la nesfârşit. aşa trebuie să gândeşti şi tu! motănelul tău, de-acolo de sus, vrea să te vadă fericită, nu plângând. gândeşte-te măcar la asta.cumpără o altă pisică,pentru că îţi va aduce aminte de el şi o vei iubi foarte mult. nu înseamnă că-l înlocuieşti,nu înseamnă că l-ai uitat sau că nu l-ai iubit. înseamnă că poţi trece peste durerea pe care o ai acum. îţi spun din propria experienţă.şi eu am o altă pisicuţă,şi parcă retrăiesc momentele cu el. mda,poate sună un pic absurd, dar aşa te vei simţi şi tu, crede-mă!
Multă baftă, şi dacă-ţi iei, să-ţi trăiască!
Uite MissxD, eu nu am trecut prin asta dar stiu cum te simti pentru ca si eu iubesc mult animalele! Eu zic sa accepti noul pui, inteleg nu va fi ca fostul motan, dar nu te gandi ca ii va lua locul, asta nu se va intampla! Doar iubeste-l si ai grija de el! Poate e el reincarnat pentru ca si tu ai fost o parte din el ca el din tine! Animalele isi iubesc asa mult stapani daca ii ingrijesc!