| simonaflorentina a întrebat:

stiti pe cineva din Slobozia, Ialomita sau imprejurimi care sa doreasca catelusi pinscher pitic? Am un baietel negru cu pete de foc si doua fetite, una maro si una neagra cu pete de foc. Sunt disponibili numai pentru apartament pentru ca la curte nu rezista. Pe 01.02. 2013 vor face si al patrulea vaccin (ultimul), au coditele taiate, carnet de sanatate si sunt niste scumpi. Pretul este negociabil.In plus in cazul fetitelor la 6 luni achit eu sterilizarea. Pe ele doar asa le dau, cu aceasta conditie. Pentru orice detalii doriti pot fi contactata la nr. de tel 0724044413.

Răspuns Câştigător
| danishor a răspuns:

Da anunt in ziar ai mai multe sanse

2 răspunsuri:
| maryo238 a răspuns:

Posteaza pe mercador.ro

| simonaflorentina explică (pentru maryo238):

In ziar nu am dat inca anunt, pe mercador si pe tocmai.ro am dat. Am pus si anunturi cu poze la magazinele de profil din Slobozia dar lumea nu cunoaste rasa deloc. La noi se vand mai mult labradori si bichoni. Una din persoanele care m-au sunat m-a intrebat daca sta legat la curte. Inchipuie-ti un pinscher pitic legat la curte. Au fost persoane care m-au intrebat unele de ce-i dau atat de scump, altele de ce atat de ieftin cu toate vaccinurile, deparazitarile si coditele taiate. Altii de ce le dau pe fetite cu conditia sterilizarii, chiar daca m-am oferit sa achit eu costul sterilizarii. Din punctul meu de vedere ar trebui sa vada sterilizarea ca pe un avantaj nu ca pe un dezavantaj. Pe prima mea catelusa (tot un pinscher) nu am sterilizat-o si am avut foarte multe probleme (tumori mamare, piometru-puroi in uter, doua operatii), iar pe mamica puilor o sa o sterilizez in primavara. Sper sa gasesc stapanii potriviti pentru ei pentru ca nu-i pot tine pe toti intr-un apartament.

Întrebări similare