| ruxacica a întrebat:

Buna stiu ca am mai intrebat asta de inca 5 ori dar tot incerc.Ma intrebam daca a gasit cineva doi catelusi (de 5 luni) in satul lazu. Oricine are vreo informatie despre ei sa ma anunte plsssssss. (A da si era sa uit pentru gasirea lor va pot spune: sunt o fata si un baiat: fata este toata maro si pe la ochi si la potic este neagra si rapunde la numele de BELLA : iar baiatul este maro spre portocaliu cu alb, varful coditei ii este rupt din cauza unei proble medicale si raspunde la numele de MAX si vreo 2 lucruri va mai pot spune : i-am pierdut cam acum o luna, cand i-am pierdut aveau zgarda si mama lor era tekel-soricar. PLSSSSS daca ii gasiti spuneti-mi - dau funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu baga in seama comentariile rautacioase ale altora.Si eu am un caine si as muri daca ar pati ceva.E husky siberian si il cheama TAZ. Oricum... daca aveau zgarda cu informatii pe ea, cineva ii va gasi si te va anunta. Daca nu, ai putea pe viitor sa scrii pe zgarda adresa ta si nr. de telefon.Stai linistita! Iti vei gasi catelusii! Bafta! Iti tin pumnii!

5 răspunsuri:
| pnker a răspuns:

Gandeste-te cate persoane din satul Iazu sunt pe TPU, sau, cu atat mai mult, cate persoane sunt din satul Iazu si ti-au si vazut cainii. Dat fiind faptul ca aveau zgarda, daca ii gasea cineva sau ar fi umblat vorba in sat (doar de asta e sat) sau i-ar fi pastrat si atunci slabe sanse sa ii mai gasesti. Eu zic sa iti iei mai bine altii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundita? Te rog!big grinbig grinbig grin happyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc happy

| ruxacica explică (pentru anonim_4396):

Nu ai pentru ce dar eu tot nu mi-am gasit cateii si ii caut de o luna si acum simt ca ma aproprii de ei dar tot nu-i "vad"...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ruxacica):

Bafta!