| Bogdan_9316 a întrebat:

Acum 3 saptamani mi-am cumparat un hamster syrian ( femela ), iar acum 2 zile mi-am cumparat alt hamster syrian ( mascul )...
Se bateau nu se intelegeau ( iar acum ca sa vede-ti masculul o mirosea pe femela la fund ), femela a stat incremenita (inghetata cum s-ar zice), si numa vad ca masculul da din fund ( faceau sex ). Ma bucur foarte mult. Dar vreau sa stiu cat tine gestatia asta?

In cat timp imi face pui? Am o femela de culoare cafenie si un mascul de culoare alba deci vor iesi culori interesante. happy

Dau funda!

10 răspunsuri:
| BaHh_Kiduzu_1994 a răspuns:

2 saptamani

| Bogdan_9316 explică (pentru BaHh_Kiduzu_1994):

Daca face in 14 zile ( 2 saptamani ), iti dau funda, mai intai vad in 14 zile daca imi face. Si am o intrebare masculul cu femela tot impreuna sunt azi le-am dat de mancare si la batut pe mascul. Trebuie separat de femela 14 zile?

| Dohi_Florica_1970 a răspuns:

Doua saptamanani dar sa desparti masculul de femela

| Dohi_Florica_1970 a răspuns:

Doua staptamani dar sa desparti masculul de femela

| Bogdan_9316 explică (pentru Dohi_Florica_1970):

Ia-m separat. Sigur ca in 14 zile face pui? Ca pe 21. 11. 2012 sau imperecheat. Atunci zi-mi data cand va face pui happy

Vezi ca-ti dau funda da speram sa fie asa cum zici tu!

| BaHh_Kiduzu_1994 a răspuns (pentru Bogdan_9316):

sad

| Dohi_Florica_1970 a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Pai depinde, la hamsterul meu 2 saptamani i-a durat.Iti trimit un site unde te poti informa despre varsta care trebuie sa o aiba pui pentru a putea fi intarcati si altele: http://www.animalutze.com/articole/reproducere-hamster.php

| Bogdan_9316 explică (pentru Dohi_Florica_1970):

Degeaba acum mi-a mancat puii. Au mai ramas 3 sad Si nu am pus mana pe ei

| BaHh_Kiduzu_1994 a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Nasol...

| Dohi_Florica_1970 a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Pacat si hamsterul meu cand a facut pui a mancat unu si au mai ramas 4