Te felicit pentru dragostea ta de viață. Așa făcea și mama mea când era mai mică.
Eu zic așa, să îi faci un masaj blând pe burtă la acel pisoi, și să mă contactezi în privat să te premiez pentru sufletul tău bun.
Bravo! Mai rar oameni cu suflet asa de bun. Te felicit. Nu ai vreo posibilitate sa te consulti cu un medic veterinar? Daca nu, te poti consulta si cu farmacistul de la farmacia veterinara. Un raspuns iti va da in orice caz. Nu cred ca e nevoie sa il duci. Nici nu prea te sfatuiesc sa o faci. E prea mic ca sa il transporti undeva, si deja au trecut prin multe Eventual, poti profita de secolul 21 si sa filmezi pisoiul. Ai putea sa ii arati farmacistului. Sa vada ce si cum. Sa speram ca se va face bine.
Numai bine!
Te felicit! Am si eu pisoi mici cam de o luna si de cele mai multe ori ei sughita, exact cum ziceai. Le fac usor masaj la burtica si ii ajuta. Daca nu ii filmezi si ii arati veterinarului si daca zice ca e ceva mai grav dar nu prea cred ca e o sa ii duci la veterinar sau daca este in unele cazuri un doctor veterinar poate veni sa vada pisoii daca ei nu pot fi dusi la cabinet. Sper ca te-am ajutat!