Nu este vina ta, tu ai incercat sa o ajuti, dar poate cand a cazut din cuib s-a lovit cine stie cum si din cauza aia a murit. Si sigur ca ea era obisnuita in alt mediu, pe care tu nu aveai cum sa i-l oferi. Ai facut tot ce ai putut
Buna!
Spune-mi cu ce sa fi tu de vina? ca ai ingrijit-o? Normal ca nu e vina ta.Pasarelele nu prea traiesc in captivitate(doar papagali). Probabil ca i-a fost frig, a racit si de acea a murit, dar de ce nu ai dus-o in casa? Daca mai gasesti o pasarica cazuta din cuib nu o mai duce acasa ci pune-o inapoi in cuib sa nu moara si sa mai plangi si dupa alta.Eu te rog sa nu mai plangi si sa te gandesti ca ea e acolo sus si te vede, se uita la tine si daca tu plang si ea va suferii.Gandestete ca acolo ii e bine.Te rog sa nu mai plangi, ok?
Buna!
Spune-mi cu ce sa fi tu de vina? ca ai ingrijit-o? Normal ca nu e vina ta.Pasarelele nu prea traiesc in captivitate(doar papagali). Probabil ca i-a fost frig, a racit si de acea a murit, dar de ce nu ai dus-o in casa? Daca mai gasesti o pasarica cazuta din cuib nu o mai duce acasa ci pune-o inapoi in cuib sa nu moara si sa mai plangi si dupa alta.Eu te rog sa nu mai plangi si sa te gandesti ca ea e acolo sus si te vede, se uita la tine si daca tu plang si ea va suferii.Gandestete ca acolo ii e bine! Te rog sa nu mai plangi, ok?
Buna, eu a-si fi pus-o in cuib, dar nu eram de fata atunci cand bunicul meu a gasit-o si eu l-am intrebat daca era prin apropiere cuibul ei, dar nu era...ma simt vinovata ca atunci cand am observat ca ploua am crezut ca o sa-i fie bine, dar ea saraca a murit dimineata in mainile mele, deoarece am lasat-o acolo am fost inconstenta, era un pui mic nevinovat care nu avea nici un motiv sa fie pedepsit asa din cauza mea, dar de acum am luat aminte cum se ingrijesc acest gen de pasarele. Multumesc mult!
Te inteleg...Eu am avut un perus si nici acum nu stiu de ce a murit . Eram mai mica cand a murit...Statea pe bat si deodata dupa cateva ore am gasit-o pe jos in colivia ei abia mai respirand .(Nu era batran perusul) Legat de pupaza nu e vina ta.
Poi gandeste-te ca ia deja era moarta de o pisica daca nu o luai atunci.
Nu prea sunt sanse sa-ti traiasca orce pui ar fi ca si mie mi-a murit vreo 3 pana acum findca trebuie sa-ti petreci o mare parte din zi numai cu ei.
Daca nu era ud nu a murit de la frig si ploaie. Orcum tu ai facut tot sa o ti in viata asa ca n-ai nico vina.