Tinere fulger, nu trebuie sa te gandesti la nimic ca sa scapi de un caine, nu trebuie sa ai teama de ei. doar sa stii ce sa faci in cazul in care esti atacat. Atunci totul tine de reactile tale, totul tine de ce vei face in urmatoarele 10 secunde. Dar sa nu te sperii prea tare si sa zic sa incerci sa nu mai arunci cornurile pe care le primesti la scoala si cand vezi un caine de care iti este teama, sa incerci sa relationezi cu el. Exemplu: Il vezi la 5m 10m distanta, scoti painea de la scoala, cornul acela rupi bucatele mici... si incepi cutzu hai baiatu. cutzu cutzu, te lasi usor in jos si ii arunci painea la o distanta de 3 metri fara miscari bruste, apoi 2m si 1m. apoi pleci, dar mai pastrezi paine, chiar daca o sa pari un nebun care hraneste caini, ai sa capeti incredere in tine si in ei. faci asta 2 zile la rand si crede-ma ca nu te vor uita niciodata. Dupa 2 zile sa zic 3. incerci sa le dai painea din mana ta, ai grija pot fii multi si pot tabara pe tine, existand riscul sa te sperii daca ei incep a se latra unul pe altul... ai grija imparte tuturor daca e haita mare. Ai sa vezi ca totul este simplu. 5 zile fa ceea ce ti-am spus si astept un raspuns tot aici. Mult succes tinere. Batranul iubitori de amstaffi stie ce zice
Bună!
Şi mamei mele îi e frică de câini la fel ca tine. Această problemă nu se poate rezolva, cel puţin mama nu o poate rezolva. Tu dacă eşti curajos, înfruntă-ţi temerile.
Baftă!
Daca treci pe langa un caine cu teama in tine ca te va musca sigur o va face pentru ca simt frica si mie imi era la fel dar ca sa scap de asta de fiecare data cand treceam pe langa un caine luam o piatra sau bata in mana sa fiu sigur ca daca ma musca macar sa il pocnesc cel putin asa am scapat eu eu zic ca merita sa incerci
Si fratelui meu ii se intampla la fel. acum nu ii mai e frica de ei. stii cum si-a rezolvat el problema? l-am luat eu de mana (daca nu ai surori mai mari sau frati atunci roaga pe altcuneva) si l-am dus la caine si l-am pus sa il mangaie. dupa aia el a vazut ca nu-i face nimic. dupa aia l-am lasat singur cu catelul si eu m-am ascuns, sa nu ma vada frateme-o, pentrru a vedea cum reactioneaza. si cainele nu i-a facut nimic. incearca! nu ai ce sa pierzi!
Ai avut o trauma in copilarie,ai uitat de ia dar frica a ramas, in primul rand i-ati un pui de catel, sa fie preferabil corcitura(de aia mici ca corciturile mici sunt cele mai blanzi catei cred) si dupa 1-2 ani va trece,sau inchipuieti ca acel caine este om, si de exemplu cum a zis colegu, ia o piatra dar daca latra sti ce faci?
de exemplu eu ma infuri si sti cum? iau chesti usor de distrus:frunze crengi si le rup(am 11 ani asta a mers la mine foarte bine dar de caini mari nu poti sa nu mai ai frica doar dupa ce realizezi ca e o prostie la fel ca varul meu care era fix ca mine si acum mangaie un caine ciobanesc necunoscut in fata ta (ma dduc cu el in padure si vede un caine de lup si pur si simplu a trecut pe langa el.(acum are 15 ani) deci ori acum ori mai tarziu deci eu am facut acum cu cei normali si mici( cu cei mari in timp)
Funda pls!
Trebuie sa mergi cu fata in jos la distanta de 2-3 metri de el si sa te gandesti la ceva ce iti place.
Buna sunt Dyana stiu cum sa scapi de frica de caini prefate ca nu este cainele sau cainii acolo...I`ati o piatra in caz de orice ventualitate si ca sa nu simta cainele frica imagineazazi cainele o persoana cunoscuta asa am scapat eu de fica de caine. Sper sa-ti iasa si tie... daca o fost de folos imi dai o fundita
Daca nu bagi caini in seama acestia nu te musca,isi vad de viata lor,daca vrei sa stii sigur ca nu iti vor face nimic, mai bine le dai mancare in fiecare zi si atunci vor sti ca ai ganduri pasnice, succes!
Eu zic ca te uiti prea mult la stirile de la ora 5...
nu judeca o carte dupa coperta! cand ies la plimbare cu catelusa mea, pe traseu, zilnic intalnesc 2 caini comunitari,un metis de rottweiler,mi se parea foarte fioros si inca un amic de-al lui.
Intr-o seara cei doi au inceput sa latre puternic la mine si MIA(catelusa), am fugit pana acasa inspaimantata, mai ales ca Mia este doar un caniche de talie medie in timp ce ei sunt...
A doua zi mi-am luat inima in dinti si am plecat cu o mana de mancare de caini dupa mine in locul unde se adapostesc ei.Mai intai l-am lasat sa-mi miroase mana si dupa l-am magaiat pe cap.Mi-a lins mana si a inceput sa se joace cu mine, atunci i-am dat boabele de mancare si am plecat.In fiecare zi trec prin aceea zona si de fiecare data ma intampina cu pupici si chef de joaca!
Nu trebuie sa faci ce fac si eu dar sa nu-ti fie frica de ei, cainii simt frica ta
Pai ar trebui sa iti infrunti frica doar nu vrei peste 6 ani cand esti cu iubita sa ocolesti 5 stazi ca sa scapi de un caine cel mai important lucru e sa nu-ti fie frica daca esti curajos te lasa in pace daca vine sa te miroase e ok nu te speria lasa-l impace vrea doar sa te cunoasca Fii curajos si bafta
Cel mai bun lucru daca vrea sa te muste uita-te intens in ochii lor dar fara frica altefel nu functioneaza dar sa nu iti iei ochii de la iei apoi faci o repeziciune la el(ei) si fug imediat asa o sa poti sa treci peste asta asa eram si eu cand eram mic imi era frica si de cel mai mic caine si asta ce ti-am zis eu mi-a zis tata si in cele din urma am speriat si un buldog. Sper ca ti-am zis cate cv.
Funda? sau Vot?
Deniissel întreabă: