| eri7 a întrebat:

Buna TPU am 13 ani si stau intr-o garsonierra nici prea mare nici prea mica,am trei hamsteri dar vreau sa-mi iau un beagle la vara dar mama nu vrea ca zice : e mica casa,va urla cand va fi singur,prea multe animale(+hamsteri),bla, bla, ...Merita sa iau sau nu?

11 răspunsuri:
| MEIALI a răspuns:

Sunt in aceiasi situatie! Iubesc acesti catei, dar am 12 ani, stau la bloc si nu am animale de companie. Orcum cred ca va trebui sa alegi intre caine si hamsteri, dar sincer am incercat si eu sa imi iau un caine, dar a iesit dezastruos asa ca nu cred ca merita efortul, insa alegerea iti apartine.

| ÐαɾκPαιɳteɾ a răspuns:

Am avut unul si cred ca merita sa cumperi. Sper ca te-am ajutat happy

| tanquila3 a răspuns:

Ai deja hamsteri. nici eu nu te-as lasa, numai daca ai scapa de un hamster, atunci sigur mama ta te va lasa, si daca ii spui cat de mul iti doresti unul

| ioana100 a răspuns:

Nu.Aceasta rasa este plina de energie, ii trebuie mult spatiu, pe langa plimbarile lungi zilnice! Numai o persoana extrem de activa isi poate permite un astfel de caine, care sa-i asigure minimul necesar(nu ma refer financiar).
Ar fi pacat sa-l iei.Cand sunt lasati singuri acasa, incearca sa-si gaseasca o ocupatie(sosete, pantofi si alte lucruri roase).Pe langa urlaturile(ei nu latra, scot ca un fel de urlet) acestuia.Sunt sigura ca mamei tale nu i-ar conveni acest lucru.Sti cum sunt mamele, daca profiti prea mult de bunatatea si ingaduinta lor, poate se satura si o sa ti-l scoata afara.Eu m-as multumi cu hamsteriiwinking
Te sfatuiesc sa mai astepti, e pacat sa-l chinuiwinking
Vad ca iubesti animalele.Asa eram si eu. Daca doresti neaparat un caine, poti sa te inscri voluntar la o asociatie/adapost din orasul tau.Sa poti sa ai grija de animalele de acolo, sa le plimbi etc.
Mult succes!

| Alinna20 a răspuns:

Daca chiar vrei merita..Trebuie sa stii ca este cam nazdravan si foarte jucaus. Spatiul nu este o problema cat timp in scoti zilnic pe afara.

| Emma199 a răspuns (pentru Alinna20):

Te contrazic aici, este necesar deoarece este un caine mediu si energic care va darama tot ce i.ar sta in cale + ca atata taimp cat familia n e acasa el isi va face de cap.

| TomaTamaraTania a răspuns:

Mama ta are motivele ei. Este greu sa organizezi un spatiu restrans si sa-l tii curat cu atatea animale si oameni. Dar mai mult de atat sa stii ca un caine intr-un spatiu asa mic nu e fericit. Chiar daca-l scoti afara.

| Emma199 a răspuns (pentru Alinna20):

Te contrazic aici, este necesar deoarece este un caine mediu si energic care va darama tot ce i.ar sta in cale + ca atata taimp cat familia n e acasa el isi va face de cap.si cu hamsterii n se va intelege prea bine si chiar daca e micut sa stii ca trage destul de tare lesa!

| RedNose a răspuns:

La intrebarea asta ar trebui sa-ti raspunzi tu daca ai destul timp sa-l plimbi, sa te joci cu el(e o rasa energica), daca ai bani sa-l intreti, daca nu il lasi prea mult singur, si alte intrebari uite un site care te-ar putea ajuta in hotararea pe care o vei lua:

http://animaledecompanie.info/......ament.html

succes!

| cainirasapura a răspuns:

Beagle sunt caini de talie medie foarte energici! Sunt foarte multe cazuri de abandon la aceasta rasa!

| Pufi1999 a răspuns:

Beagleii sunt foarte agitati. Verisoara mea are si i-a rupt perdelele, nu o lasa sa vorbeasca la telefon ca urla... pe langa asta, ii mai e si frica sa doarma cu lumina stinsa laughing