In primul rand nu e bine sa tii doua pisici femele in apropiere una de alta.Probabil a fost un instinct, sau se simtea amenintata de cealalta pisica ori era geloasa pe puii ei.
Nu te speria! De multe ori pisicile isi mananca puii . Uneori chiar ii incurca intre ele, stiu un caz in care erau trei pisici, iar fiecare dintre ele avea cate 2 pui, adica 6 pui. Ei au fost dati sau au murit, asa ca au mai ramas numai 3 pui: doi de la o pisica, iar 1 de la alta. In schimb, pisoiasii sugeau de la ce pisica apucau, mamicile erau "la comun". Nu cred ca pisica care a omorat puiul a facut asta fiindca a vrut sa-si apere puii ei. Si eu am avut o pisica ce si-a mancat toti puii. E instinctul lor...
Vezi fiecare pui are un miros specific cand mama vede un intrus indiferent de ca e pui in omoara, eu cred ca puiul ala nu prea a fost al ei, doar infometata nu tipisicile nu?
De fapt, pisica s-a dus acolo unde cealalta pisica avea puii. A luat puiul si l-a dus langa poarta, dupa care l-a omorat. Amandoua pisici erau mame. Cand mamica si-a gasit puiul mort langa poarta si l-a mancat, stiu ca ele fac asta dar pe mine ma intereseaza daca cealalta mamica era rea sau a omorat puii pentru ai proteja pe ai ei
Pai prima oara cand au facut pui pisicile mele Tara si Mara nu a fost ceva de genu tineam puii in acelasi loc si in total au fost 8 si puii sugeau de unde apucau nici acum nu stiu care este mama lor...dar de obicei pisicile isi mananca puii deoarece ele simt ca au o problema deci asta pentru ele este natural.e cam trist dar e mai bine ca daca crestea cine stie ce problema avea