| Szisza112 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru vreau sa-mi iau un caine.In general iubesc foarte mult rasele periculoase. Mai ales Pitbulli. Dar sunt fata si daca mi-as lua parerea mea ca l-as putea manui. In schimb multi imi spun ca-i prea puternic pentru mine.
Asa ca am citit pe net ca Amstaffi sunt cu 30 % mai inofensivi decat Pitbulli. Voi ce ziceti care ar fi cel mai potrivit pentru mine? Dau funda :* Multumesc.

7 răspunsuri:
| Prettygirl428 a răspuns:

Poti sa iti iei un Shar Pei.
Eu am si este agresiv cu straini, dar foarte atent si inofensiv cu stapanul.
Sau poti sa iti iei un Akita Inu.
Are aceleasi caracteristici dar este mult mai pasnic.
Mult noroc!

| Andreea16AndreeaDeea a răspuns:

Buna.Eu nu cred ca conteaza ca esti sau nu fata si eu sunt fata si am un Akita Inu (japonez) si un Labrador.Credema nu conteaza forta cainelui. Ceea ce conteaza este sa il ei de pui mic (iti recomant 2 luni, eu asa i-am luat) si sa il dresezi bine, exact cum vrei sa fie, poate fi foarte fortos si agresiv sau poate fi prietenos.DEPINDE DE TINE NU DE RASA CAINELUI. Sper ca ti-a fost de folos

| raluk27 a răspuns:

Eu am un ciobanesc german si e un caine super. E afectuos cu sapanul si foarte vigilent cu strainii. Mie Pitbullii si cainii Amstaff, pe langa faptul ca sunt absolut oribili, nu imi inspira deloc loialitate. Mi se pare genul de caine imprevizibil. Dai sa-l mangai si ramai fara mana laughing Chiar daca l-as creste de mic, mereu as avea senzatia ca in orice clipa ma poata ataca pe mine, ca stapan.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

1 cand iti ei un pui de rasele asa zis periculoase (orice caine poate fi agresiv nu conteaza rasa )
2 daca vrei sa iti ei un caine asa zia rasa periculoasa du-te la un cuib de catei si fale cutu cutu fara sa ai mancare sau sa fi aproape de ei, sa fi la 5 metri de ei nu mai putin.
vei observa ca 1 sau 2 vor veni primi iar alti se vor ascunde dupa mama sau in alta parte, acum pe care ii alegem?
catei ce vor veni primi la tine aia sunt sefi haitei de fapt seful aia pot deveni caini hiper agresivi
2 cei ce stau langa mama aia sunt caini mai timizi, cuminti dar nu vor fi cu adevarat niste caini foarte buni de paza deoarece au o teama in ei de mici.
3 catelusi care vor veni la tine un pic mai tarziu ca primi sau se vor apropia de tine la o distanta apropiata de tine aia sunt catei ce din punc de vedere psihologic sunt catei echilibrati psihic. asa se aleg caini
in situatia ta, iti plac caini periculosi din cauza ca te atrage puterea lor si poate ca ai auzit ce poate sa faca un pitbul. pitbulul nu este cel mai bun caine la bataie cel mai bun caine la asa ceva este boen boen o lupta intre un caine ca acesta si pitbul nu poate dura mai mult de 2 minute si pitbulul ar fi mort. sfatul meu nu iti lua rase de lupta pentru ca nu esti pregatita sa ai asa ceva. sfat daca vrei un caine frumos langa care sa iti stea bine mai ales ca fata si sa iti devina cel mai bun prieten si sa iti faca surprize placute in fiecare zi iti recomand cu caldura malamut de alasca. este un caine cuminte si inteligend dar daca vreodata un caine se va lua de el sau stapan etc acel agresor se va transforma in victima sigura chiar si un pitbul. imi plac mult caini si dresajul acestora si eu ador rasele mari si puternice dar este mult de lucru cu ele din cauza ca ei genetic sunt gresivi. din pacate vad des pitbuli in mainile unora ce abar nu au ce este ala caine si cred ca ce au ei este cel mai tare caine la bataie eu le spun doar atat. un boen boen se lupta cu un leu dar un pitbul niciodata isi baga codita intre picioare si fuge.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns (pentru Năstasă_Iulian_1993):

Scuzati-ma am vrut sa scriu Boerboel

| NoFeelings a răspuns:

Buna,pitbulli nu sunt cea mai de speriat rasa de caini.Sunt agresivi ce-i drept, dar doar daca sunt dresati sa faca asta.Este adevarat ca au o muscatura foarte puternica, ar cei care musca la tot pasul sunt torturati, bolnavi, etc

| Szisza112 explică (pentru Andreea16AndreeaDeea):

Esti o draguta :* Multumesc de sfat. Dar totusi sunt indecisa ce sa-mi iau Pitbull sau Amstaff. Si Amstaffi im plac si are o colega de a mea dar totusi in acelasi timp si Pitbulli. Ma poti ajuta cu decizia asta? :*